Arsip Naas - IntoKildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambah menyang favorit

33 South Main

Dumunung ing jantung Naas Co.. Kildare lan mbukak 7 dina minggu porsi gedhe pangan, koktail, acara lan music live.

Naas

Pub & Nightlife
Pondok Ashwell 1
Tambah menyang favorit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang papat ing lokasi sing apik kanggo njelajah wilayah sekitar.

Naas

Penginapan Self Catering
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Diubengi dening lapangan, satwa lan pitik warga, studio nawakake kelas seni lan lokakarya kanggo kabeh umur.

Naas

Seni & Budaya
Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Ngarep Kilteel
Tambah menyang favorit

Brennans Kilteel Inn

Pub Irlandia lawas sing ngemot puluhan barang antik lan bric-a-brac liyane kanthi sesi musik langsung tradisional.

Naas

Pub & Nightlife
Bokong Mullins 1
Tambah menyang favorit

Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins minangka bisnis kulawarga sing misuwur amarga layanan pelanggan lan perhatian kanthi rinci luwih saka 30 taun.

Naas

restoran
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Omah & Taman Coolcarrigan 3
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Coolcarrigan

Coolcarrigan minangka oasis sing didhelikake kanthi taman 15 hektar sing apik lan kebak wit lan kembang sing langka lan ora biasa.

Naas

Outdoors
Dee Brophy Dekorasi 10
Tambah menyang favorit

Barang Antik Dee Brophy Dekorasi

Temokake hadiah sing sampurna kanthi pilihan cahya antik, kaca spion, tekstil, perabotan lan barang sing diirit.

Naas

Blanja
Acara Dinamis 4
Tambah menyang favorit

Acara Dinamis

Acara perusahaan sing menang penghargaan lan kegiatan nggawe tim kanggo klompok 10 - 1000+ wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Carsrsz
Tambah menyang favorit

Go Rentals

Apa sampeyan ngunjungi dina utawa istirahat maneh, temokake kutha lan desa Kildare kanthi Go Rentals Car Hire.

Naas

4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
20230328 234308 0000
Tambah menyang favorit

Gedung Logo

House of Logo minangka toko busana wanita anyar sing ana ing Jalan Utama Naas. House of Logo ngupayakake nggawa sampeyan nganggo kasual lan acara sing berkualitas saka sawetara […]

Naas

Blanja
Domba Kerja Irlandia 10
Tambah menyang favorit

Sheepdogs Makarya Irlandia

Rasakake esensi sejatine negara Irlandia sing urip lan kepengin weruh keajaiban domba hebat sing tumindak.

Naas

Warisan & Sejarah
Pusat Taman Johnstown 5
Tambah menyang favorit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan tanduran Irlandia lan Toko Garden paling gedhe ing lingkungan blanja modern sing modern, kafe lan Taman Kafe.

Naas

BlanjaKafe
K Leisure Naas 5
Tambah menyang favorit

K Leisure Naas

Klub santai lan gym sing menang penghargaan kanthi kolam renang 25m, spa, kelas fitness lan lapangan astro sing kasedhiya kanggo kabeh wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Pengalaman masak unik kanggo kabeh umur lan kabisan ing sekolah masak Kilcullen sing dikelola kulawarga iki.

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambah menyang favorit

KBowl Naas

Suwene wis pirang-pirang jam, KBowl dadi papan kanggo dolanan bowling, area dolanan Wacky World-bocah, KZone lan KDiner.

Naas

Petualangan & KegiatanKafe
Killashee Hotel Utama
Tambah menyang favorit

Hotel Killashee

Setel ing tengah-tengah hektar kebon bersejarah & sing nyenengake, dalan gedhe lan parkland, kanthi pemandangan apik ing pedesaan Kildare.

Naas

Hotels in Kildare
Low Res 2
Tambah menyang favorit

Larkspur Lounge

Lounge Larkspur minangka papan sing sampurna kanggo lungguhan lan nikmati momen manis sing nyediakake Teh Sore, cokotan entheng, kopi lan omben-omben.

Naas

restoran
Rsz Lawlors 061.jpg Diowahi ukurane
Tambah menyang favorit

Lawlor saka Naas

Nawakake sambutan sing apik wiwit taun 1913, Lawlor's of Naas minangka hotel bintang papat ing tengah kutha Naas sing cocog kanggo rapat, konferensi, acara lan luang.

Naas

Pub & NightlifeHotels in Kildare