Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Pondok Ashwell 1
Tambah menyang favorit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang papat ing lokasi sing apik kanggo njelajah wilayah sekitar.

Naas

Pakaryan Dhiri
Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Brennans Kilteel Inn 1
Tambah menyang favorit

Brennans Kilteel Inn

Pub Irlandia lawas sing ngemot puluhan barang antik lan bric-a-brac liyane kanthi sesi musik langsung tradisional.

Naas

Pub & Nightlife
Bokong Mullins 1
Tambah menyang favorit

Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins minangka bisnis kulawarga sing misuwur amarga layanan pelanggan lan perhatian kanthi rinci luwih saka 30 taun.

Naas

restoran
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Dee Brophy Dekorasi 10
Tambah menyang favorit

Barang Antik Dee Brophy Dekorasi

Temokake hadiah sing sampurna kanthi pilihan cahya antik, kaca spion, tekstil, perabotan lan barang sing diirit.

Naas

Blanja
Acara Dinamis 4
Tambah menyang favorit

Acara Dinamis

Acara perusahaan sing menang penghargaan lan kegiatan nggawe tim kanggo klompok 10 - 1000+ wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Florence & Milly 1
Tambah menyang favorit

Florence & Milly

Studio seni keramik lan bar kopi ing endi pengunjung bisa ngecet barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi minangka hadiah utawa kenang-kenangan.

Naas

Seni & Budaya
4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
Domba Kerja Irlandia 10
Tambah menyang favorit

Sheepdogs Makarya Irlandia

Rasakake esensi sejatine negara Irlandia sing urip lan kepengin weruh keajaiban domba hebat sing tumindak.

Naas

Warisan & Sejarah
Pusat Taman Johnstown 5
Tambah menyang favorit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan tanduran Irlandia lan Toko Garden paling gedhe ing lingkungan blanja modern sing modern, kafe lan Taman Kafe.

Naas

BlanjaKafe
K Leisure Naas 5
Tambah menyang favorit

K Leisure Naas

Klub santai lan gym sing menang penghargaan kanthi kolam renang 25m, spa, kelas fitness lan lapangan astro sing kasedhiya kanggo kabeh wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Kalbarri iku sekolah masak kulawarga lan bisnis katering operasi saka Kilcullen ing Co. Kildare. Kanthi nandheske masak kulawarga sing sehat saka bahan sing paling seger, Siobhan Murphy lan dheweke […]

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambah menyang favorit

KBowl Naas

Suwene wis pirang-pirang jam, KBowl dadi papan kanggo dolanan bowling, area dolanan Wacky World-bocah, KZone lan KDiner.

Naas

Petualangan & KegiatanKafe
Killashee Hotel Utama
Tambah menyang favorit

Hotel Killashee

Setel ing tengah-tengah hektar kebon bersejarah & sing nyenengake, dalan gedhe lan parkland, kanthi pemandangan apik ing pedesaan Kildare.

Naas

Hotels
Fusion Lemongrass 8
Tambah menyang favorit

Fusion Lemongrass

Lemongrass Fusion Naas nawakake gabungan saka masakan Pan-Asia paling apik.

Naas

restoran
Kunci 13 Brewpub 1
Tambah menyang favorit

Kunci 13 Brewpub

Dumunung ing sadawane Terusan Agung ing Sallins, Lock13 minangka Kreware's 1st Ever Brewpub.

Naas

Pub & Nightlife
Perjalanan Jalan Majestic 7
Tambah menyang favorit

Roadtrips Irlandia Majestic

Plancongan dalan mewah sing digawe saka Irlandia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Malone B & b 3
Tambah menyang favorit

B & B Malones

Bed & Breakfast nganggo kulawarga ing tengah Naas, saengga gampang akses menyang kabeh fasilitas ing wilayah kasebut.

Naas

Bed & Breakfast
Taman Mondello 5
Tambah menyang favorit

Taman Mondello

Siji-sijine papan ing motorsport internasional Irlandia nglakokake kursus pelatihan nyopir spesialis, kegiatan perusahaan lan acara sajrone taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Solusi Media Sosial2
Tambah menyang favorit

Komunikasi Mongey

Mongey Komunikasi minangka bisnis kulawarga sing adhedhasar ing Kildare sing wis berkembang lan berkembang dadi operasi teknologi komunikasi mutakhir.

Naas

Blanja
Rsz Grand Canal Naas
Tambah menyang favorit

Jejak Sejarah Naas

Entuk rambute ngubengi Jejak Sejarah Naas lan bukak kunci harta sing didhelikake sing sampeyan ora ngerti babagan ing kutha Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Pacuan Kuda Naas 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Pacuan Naas

Ora ana sing ngalahake semangat nalika balapan ing Naas. Panganan, hiburan lan balap sing apik!

Naas

Petualangan & Kegiatan