Pandhuan & Gagasan Perjalanan

20 Hal Paling Apik sing Bakal Dilakukan ing Kildare

Wétan Kuno rame banget karo njelajah, wiwit mlaku-mlaku ing alas, nganti hotel kastil sing apik, kita uga duwe sawetara lapangan golf paling apik ing negara kasebut kanggo latihan.

Kildare wis ditawakake akeh, mula ora nambah sawetara rekomendasi menyang dhaptar Ember tinggal maneh!

1

Stud & Taman Nasional Irlandia

Tully, Kildare
Stud Nasional Irlandia 2
Stud Nasional Irlandia 2

Dikenal minangka Thoroughbred County, Kildare minangka papan sing apik banget Stud Nasional Irlandia. Fasilitas ternak jaran ing Tully minangka omah saka sawetara jaran sing paling apik ing jagad iki lan uga duwe Taman Jepang sing apik kanggo dijelajah.

2

Taman Mondello

Donore, Naas
Mondello Park Ferrari
Mondello Park Ferrari

Nggolek sensai sabanjure ing Kildare? Mondello Park iku njaluk sampeyan diurutake!

Program balap mobil lan motor sing apik dianakake ing Mondello saben taun. Kajaba iku, ana Sekolah Driving Racing sing masarakat bisa entuk instruksi lan SPP. Hubungi sirkuit kanggo rincian.

3

Panganan Kildare Farm

Rathmuck, Co Kildare
Kildarefarmfoods
Kildarefarmfoods

Rasakake pengalaman urip paling apik ing Irlandia kanthi gratis, mung sawetara menit ing njaba kutha Kildare!

Panganan Kildare Farm nawakake pengunjung kanthi pengalaman kulawarga sing mbukak kulawarga sing ramah kulawarga, lan sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan ingon-ingon ing lingkungan sing alami lan santai tanpa ngisi dhuwit sithik.

Pengunjung bakal seneng swasana ing deso sing sepi, lan bisa nguntungake kanthi menehi panganan kewan ternak utawa menikmati panganan enak ing Farm Café.

4

Plancongan Tongkang

Sallins
Bargetrip.ie
Bargetrip.ie

Skip cilik sampeyan tetep nglipur nalika ngeterake kanal Kildare Trip Barge! Wiwit ing Sallins, kapal tongkang tradisional kanal Barge lelayaran liwat pedesaan Kildare.

Bocah-bocah bisa ndeleng mripat kanggo margasatwa ing pinggir bank kaya raja kaya, capung, bebek, angsa lan liya-liyane. Bocah-bocah cilik bakal seneng dina metu ing udara seger, nalika sinau babagan sejarah kanal, tongkang lan kreteg. Ninggalake donya lan miwiti petualangan ing banyu!

5

Taman Warisan Lullymore

Lullymore
Taman Warisan Lullymore 2
Taman Warisan Lullymore 2

Taman Warisan & Penemuan Lullymore minangka atraksi pengunjung sing dununge ing sawijining pulau mineral ing Bog of Allen ing Rathangan County Kildare - papan sing sampurna kanggo njelajah warisan Irlandia lan lingkungan alam.

Lullymore Heritage & Discovery Park uga dadi papan kanggo seneng-seneng kulawarga kanthi plancongan plancongan kanthi plancongan sing goblok golf ing pusat dolanan njero ruangan alas sing nyenengake lan peternakan kanthi jaran Falabella sing misuwur - kombinasi nyenengake lan sinau sing apik iki ndadekake Lullymore dadi "kudu -deleng ”nalika ngunjungi Kildare.

6

Taman Hutan Donadea

Donadea

Mil lan mil mlaku-mlaku lan satwa liar - sampurna kanggo nyebul kobob mangsa salju ing kabeh umur! Dumunung ing Kildare sisih kulon mangulon, Taman Hutan Donadea ana 243 hektare alas campuran lan kabegjan murni.

Pesawat mbukak liwat suket, ngubengi kebon sing tembok lan adhem ing omah es sadurunge menehi bebek ing tlaga 2.3 hektar. Urip tanpa stres kanthi paling apik. Informasi luwih lengkap babagan situs Warisan Nasional sing ditunjuk bisa ditemokake kene.

7

Pet Pet Clonfert

Clonfert, Maynooth
Pet Peternakan Clonfert 2
Pet Peternakan Clonfert 2

Kewan mesthi keplok karo bocah-bocah! Uga kanca wulunen, Clonfert uga duwe rong area taman dolanan ing njaba, kanthi istana bouncy, area dolanan njero ruangan, go-kart, lapangan bal-balan, akeh area piknik lan akeh liyane supaya kulawarga bisa dihibur.

Bawa bocah-bocah ing peternakan sing mbukak supaya bisa nemokake kewan lan nongkrong karo selebriti penduduk, Rizzo, Sandy lan Hector, alpaka sing misuwur!

8

Desa Kildare

Kildare
Desa Kildare 11
Desa Kildare 11

Kildare pancen duwe - jaran kelas dunia, istana Irlandia kuno, lan terapi terapi ritel!

Desa Kildare dununge kurang saka sak jam saka Dublin kanthi luwih saka 100 butik mode lan merek kelas ngarep kelas internasional. Desa Kildare nawakake tabungan nganti 60% kanthi rega ritel sing disaranake pitung dina seminggu lan sadawane taun! Dadi, nunggu apa maneh? Entuk blanja!

9

Kastil Leixlip

Leixlip
Leixlip Castle Thisismariamckee
Leixlip Castle Thisismariamckee

Ora bakal dadi petualangan ing sekitar Kildare tanpa lelungan menyang istana Irlandia kuno!

Sajrone sejarah, Kastil Leixlip dibangun ing taun 1172 lan ngemot akeh prabot antik, permadani, lukisan lan gambar lan sawetara barang sing ora biasa kaya omah boneka abad kaping 18, lan liya-liyane.

Kastil iki uga dadi omah kaca gothic, kursi candhi, gazebo lan pondok gerbang.

10

Kayu Killinthomas

Ratnangan
Killinthomas Woods Staceypender93
Killinthomas Woods Staceypender93

Mung jarak sing adoh ing sanjabane Desa Rathangan ana salah sawijining rahasia paling apik ing Irlandia! Killinthomas Wood ing County Kildare kaya crita langsung lan kita ing Into Kildare percaya iki minangka salah sawijining alas sing paling apik ing kabeh Irlandia!

Area seluas 200 hektar minangka alas konifer campuran kanthi flora lan fauna sing beda-beda. Ana udakara 10 km mlaku-mlaku ing kayu kanggo kabeh wong sing seneng mlaku-mlaku, lan akses menyang macem-macem ekosistem.

11

Kildare Maze

Sejahtera, Naas

Kildare Maze yaiku sing kudu dialami kabeh wong! Labirin pager Leinster paling gedhe nyedhiyakake dina sing tantangan lan nyenengake kanthi nyenengake gaya lawas kanggo kulawarga kanthi rega sing terjangkau. Metu ing udara sing seger, iki papan sing pas kanggo kulawarga seneng sedina muput!

Maze hedge didegaké ing pungkasan taun 1990an lan dibukak kanggo umum ing taun 2000. Wiwit iku wis nindakake program pangembangan utama, nambahake atraksi anyar sing apik kanggo menehi lengganan sing luwih nyenengake lan nyenengake.

12

Woodaby Woods

Donadea, Naas
Woodaby Woods
Woodaby Woods

Papan iki kanggo para penjelajah cilik lan petualang gedhe, saben dina kabeh bakal seneng!

Telusuri wallabies, manuk hantu lan emus ing antarane jalur alam lan dalan alas utawa nikmati kewan ing wilayah petting interaktif - kabeh sadurunge jajan lan dipangan ing kopi.

13

Piranti Lunak Newbridge

Athgarvan Road, Newbridge
Newbridge Silverware 9
Newbridge Silverware 9

Kanggo luwih saka 80 taun Piranti Lunak Newbridge wis ngrancang lan nyipta barang-barang sing bermutu ing fasilitas pabrik ing Newbridge, Co. Kildare Dina iki, para tukang duwe pengalaman umure terus nggawe barang-barang meja paling apik kanthi katrampilan sing padha lan perawatan maha saliyane perhiasan lan barang-barang.

Museum Gaya Ikon sing gratis kanggo mlebu koleksi koleksi fashion lan artefak sing dadi duweke ikon gaya paling gedhe ing jaman saiki kayata Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Putri Grace, Putri Diana, Beatles lan liya-liyane. Mlaku menyang Pusat Pengunjung kanggo ngunjungi museum, njupuk nedha awan lan browsing penawaran eksklusif ing toko!

14

Petualangan Redhills

Redhills
Petualangan Redhills
Petualangan Redhills

Uwal Biasa kanthi dina metu ing Redhills Petualangan Kildare. Petualangan Redhills diwiwiti ing peternakan sing kerja lawas mung sawetara kilometer saka Desa Kildare, cedhak M7 lan kurang saka 35 menit saka bundaran Sapi Merah. Nawakake pengunjung kanthi rutinitas tumindak kanthi macem-macem beda kanggo pakewuh, kegiyatan sing nyenengake lan aman. Kegiyatan kasebut minangka petualangan alus adhedhasar tanah sing cocog kanggo kabeh level fitness lan minat.

Dheweke mbukak kabeh taun, Senin nganti Minggu kanggo pesenan klompok udakara wolung utawa luwih lan saben wong bisa melu sesi game tag terbuka saben akhir minggu dadi sampeyan ora butuh klompok.

15

Castletown House Parklands

Celbridge
Castletwown House Parklands
Castletwown House Parklands

Nikmati taman sing apik ing Castletown. Ora ana biaya mlebu kanggo mlaku-mlaku lan njelajah taman. Asu bisa ditampa, nanging kudu terus dipimpin lan ora diidini ing sendhang, amarga ana nyarang satwa.

16

Dina ing Balapan

Naas & Newbridge
Pacuan Kuda Naas 5
Pacuan Kuda Naas 5

Kunjungan menyang Thoroughbred County ora bakal rampung tanpa ngalami balapan ing salah sawijining balapan balap sing misuwur ing saindenging jagad. Balap jaran ing Kildare wis pirang-pirang atus taun kepungkur, lan papan iki nglambangake bagean gedhe saka DNA kabupaten kasebut. Dina balapan sing nyenengake bisa ditrapake kanthi tradhisi, menehi rasa budaya sing unik kanggo para pengunjung dadi pengalaman sing ora bisa dituju ing papan liya. Kabupatèn iki dadi telung lapangan balap utama, Naas, Punchestown lan The Curragh, sing masing-masing nawakake rapat lan acara kanthi lengkap. Mei nggawa Festival Punchestown tahunan, acara profil dhuwur sing ana ing dhaptar ember kabeh wong.

17

Golf Kelas Dunia

Maynooth
K Club Palmer 7
K Club Palmer 7

Pedesaan sing apik ing Co Kildare minangka papan sing cocog kanggo lapangan golf berkualitas tinggi, mula ora nggumunake yen ana akeh pilihan.

Kanggo penyayang golf, kunjungan menyang Kildare ora bakal rampung tanpa babak (utawa loro!) Ing salah sawijining kursus kejuaraan sing dirancang dening sawetara pemain golf, kalebu Arnold Palmer, Colin Montgomerie lan Mark O'Meara.

Mesthine minangka salah sawijining resort golf paling apik ing Eropa, K Club Hotel & Golf Resort bintang lima minangka rong lapangan golf sing apik banget sing nampani para pemain golf paling apik liwat kejuaraan kalebu Piala Ryder ing taun 2006.

Omah sing ora mung siji, nanging loro lapangan golf juara, Carton House Golf minangka salah sawijining papan golf paling misuwur lan bergengsi ing Irlandia. Dumunung ing 1,100 hektar taman pribadi, kursus kasebut entuk keuntungan saka pemandangan sing apik, alas kayu alami lan latar mburi Palladian Manor House sing bersejarah.

Kanthi pilihan link parkland utawa pedalaman, ana sing cocog karo kabeh gaya golf ing Kildare. Pesen wektu tee lan rasakake dhewe.

18

Royalway Terusan Greenway

Royal Canal Greenway
Royal Canal Greenway

Royal Canal Greenway sing apik banget yaiku towpath level 130km, sing cocog kanggo para walker, balapan balap lan pengendara sepeda kanthi kabeh umur lan tahap. Diwiwiti ing Maynooth kosmopolitan, ngetutake kanal umur 200 taun liwat Enfield sing apik lan Mullingar sing apik nganti Cloondara sing nengsemake ing Longford, kanthi kafe, papan piknik lan atraksi ing dalan. Lansekap pedesaan lan industri nggabungake, kanthi lapangan, desa sing cedhak karo perairan, kunci kerja lan landmark bersejarah. Siklus utawa mlaku-mlaku ing antarane kutha-kutha utama lan bali nganggo sepur menyang ngendi sampeyan miwiti. Tututi ing endi yen kapal tongkang jaran ditarik lan jaga-jaga supaya ora bisa weruh kewan liar sing ndhelik ing dalan.

18

Legenda Pengalaman VR Kildare

Kildare
Legenda Kildare 6
Legenda Kildare 6

Pengalaman 3D Legenda Kildare "immersive ngeterake pengunjung bali wektu kanggo nemokake warisan lan mitologi Kildare kuno liwat crita St. Brigid lan Fionn Mac Cumhaill.

Kasedhiya pandhuan abad pertengahan, sampeyan bisa sinau sejarah situs abad pertengahan Kildare kalebu Katedral St. Brigid lan Menara Bunder lan Kuil Api kuno liwat kasunyatan virtual.

Tur iki ndadekake seni crita Irlandia dadi dimensi anyar, nyekel romansa, kepahlawanan lan tragedi jaman mbiyen Kildare sing kumandhang ing reruntuhan biara lan katedral kita. Tur kasebut minangka perkenalan sempurna kanggo Kildare, sing napsu nalika sampeyan ngunjungi situs kuno kanthi langsung.

20

Museum Shackleton

Athy

Dumunung ing tilas Omah Pasar Abad 18, Museum Shackleton ngetrapake eksploitasi penjelajah Antartika sing misuwur yaiku Sir Ernest Shackleton. Sorotan kalebu sledge asli lan sabuk saka ekspedisi Antartika lan 15 kaki. model ketahanan kapal Shackleton ??