Warisan Lullymore Lan
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

48 Jam ing Kildare - Tur Wisata Cepet

Dadi sampeyan duwe 48 jam kanggo mateni. Bingung arep ngapa, arep menyang ngendi? Bali menyang Kildare. Ora ketompo apa jinis pribadine break singkat sampeyan, kabupaten iki bakal ngluwihi pangarepan.

Petualang njobo


Kanthi dalan ijo lan blueways etching liwat lanskap apik banget iki, aktivitas banyu lan darat pilihan ketok kanggo petualang ruangan.

Apa ora njupuk kanggo menyang banyu lan gabung Ger saka BargeTrip.ie kanggo layaran mudhun Grand Canal utawa mbok menawa siklus saka Maynooth kanggo Kilcock ing Royal Canal Greenway?

Jangan Ganggu


Sampeyan pengin uwal, papan ing ngendi sampeyan bisa tenang pikiran lan manjakan anggota awak sing kesel. Bintang 5 K Klub lan Omah Karton lan 4 lintang Omah Killashee saben gumunggung fasilitas spa sumptuous.

Nglampahi sedina utawa rong dina kanthi kulit digosok lan dipoles, pori-pori diresiki lan otot dipijet lan katon seger, revitalisasi lan semangat. Banjur njaluk wengi awal - lay sirah mudhun ing bantal plump ing hotel iki utawa pondokan dhewe utawa B&B.

Penasaran Budaya


Kildare tambah akeh ing radar para pemburu warisan amarga nawakake permata arsitektur lan sejarah sing apik banget. Miwiti dina eksplorasi budaya karo Arthur's Way Trail tengen Northeast Kildare. Jalur sepeda lan mlaku-mlaku, mung 16 km, Arthur's Way ngubungake akeh situs bersejarah sing ana hubungane karo pembuat bir Irlandia sing paling misuwur - kulawarga Guinness.

Pengunjung diundang kanggo njelajah Celbridge - ing ngendi Arthur ngentekake masa kanak-kanak, Leixlip - situs pabrik bir pertama lan kuburan Oughterard - papan istirahat pungkasan Arthur ing cedhak omah leluhure. Kanthi akeh wisata lan situs warisan ing rute, sorotan utama yaiku kunjungan Omah Castletown, Permata ing makutha arsitektur kabupaten kang. Dibangun ing taun 1700-an, iki minangka omah gaya Palladian paling gedhe lan paling wiwitan ing Irlandia lan tur saben dina wiwit Maret nganti Oktober.

Shopping Weekend


Sapa sing ora seneng tawar-menawar? Kanthi diskon nganti 60% kanggo label fashion paling dhuwur ing Desa Kildare kayata Coach lan Kate Spade lan merek homeware sing apik, mekkah blanja iki kudu.

Nglampahi dina browsing ril, banjur nedha awan ing L'Officina Dunne & Crescenzi lan tekan ril maneh kanggo malah luwih murah.

Dina sabanjuré, njupuk trip menyang Museum Ikon Gaya lan Pusat Pengunjung Silverware Newbridge kanggo nelusuri Kenangan lan Showrooms apik banget.

Wagering Enthusiast


Kanggo pacuan kuda, Kildare, uga dikenal minangka Thoroughbred County, sinonim karo keunggulan kuda.

Nglampahi akhir minggu ing ngarep saka Irish mlumpat racing ing Punchestown utawa ing markas racing warata ing The Curragh karo meets mlaku saka Maret kanggo Oktober.

Kunjungan menyang museum ing Stud Nasional Irlandia ngendi Balung saka biso dibantah steeplechaser finest tau, Arkle, dumunung, uga hotly tipped dadi juara.

Keluarga Nyenengake


Tansah kulawarga nglipur karo trip kanggo Taman Warisan lan Discovery Lullymore karo Trail liwat Bog of Allen, sudhut pet, area play njero ruangan ruangan lan mburu bandha.

Yen gang sampeyan munggah kanggo tantangan banjur riko menyang Kildare Maze, mbingungake pager paling gedhe Leinster kang mbentang hektar, iku kudu. Papan kasebut uga duwe lapangan golf gila 9-bolongan, pit wedhi kanggo para wobbler lan, kanggo petualang, jejak kegiatan lan kabel zip.

Banjur supaya anak njupuk reins ing Ladang Abbeyfield karo trek jaran kulawarga liwat deso nggumunke.