Ing, apik, lumbung, ing, celbridge, co., Kildare
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

5 Permata Didhelikake ing Kildare sing Ora Bakal Ditemu ing Buku Pandhuan

'Path sing Ora Ditelusuri ndadékaké Harta sing Ora Ditemokake'…

Ana rasa seneng banget nalika golek pengalaman sing rumangsa luwih asli utawa durung ditemokake para wisatawan. Apa permata umpetan kayata alas, reruntuhan bersejarah lan omah-omah kuna sing ndhelik ing trek sing ditabuh, sawetara momen lelungan sing paling berkesan lan unik bisa ditemokake nalika sampeyan adoh saka buku pandhuan. Ing kene, menyang Kildare ngumumake 5 Permata Tersembunyi paling dhuwur ing County kasebut.

1

Killinthomas Woods

Ratnangan, Kildare
Killinthomas Woods - damienkellyphotography
Killinthomas Woods - damienkellyphotography

Kanthi mlaku-mlaku kanthi tandha 10km, iki minangka salah sawijining wilayah sing durung ditemokake kanthi kaendahan alam sing luar biasa ing Co Kildare. Kayu Killinthomas nduwe alas konifer campuran karo flora lan fauna sing macem-macem, lan minangka papan sing apik kanggo dikunjungi. Sampeyan bisa mlaku kanthi cepet utawa maneh, dalane bakal bali menyang parkiran.

2

Greja Ballynafagh

Makmur, Clane
Gereja Ballynafagh Waldemar Grzanka
Gereja Ballynafagh Waldemar Grzanka

Ing sisih lor Desa Makmur ing Kutha Ballynafagh, ana rong reruntuhan gereja. Sing luwih gedhe yaiku bekas greja RC Ballynafagh sing dibangun ing taun 1830-an lan dikelola nganti abad kaping 20 nanging banjur ora digunakake lan pungkasane de-atap ing taun 1985. Reruntuhan sing luwih cilik yaiku sisa-sisa gereja asli abad pertengahan sing ana ing gundukan ing pojok South-East greja sing luwih gedhe. Loro-lorone kasebut ana ing jubin tembok persegi dowo sing dununge kaget kaya pulau ing kebon gandum.

3

Gudang Sing Apik

Leixlip
Apik banget Barn Ourlittlehiker
Apik banget Barn Ourlittlehiker

Gudang Sing Apik minangka bangunan khas corkscrew sing khas ing njaba desa Lexlip. Wiwit taun 1743, kanthi undhak-undhakan njaba saka njaba, bangunan kasebut dipercaya sadurunge dadi toko gandum lan nyenengake banget!

4

Moore Abbey Woods

Monasterevin
Woods
Woods

Moore Abbey Woods ing Monasterevin minangka alas sing campuran karo pilihan rute mlaku ing situs biara abad kaping 5 sing diadegake dening St Evin sing bisa dideleng saka alas ing alas kasebut. Monasterevein nampilake serangkaian permata sing didhelikake kanthi apik amarga ana ing sadawane Barrow Blueway lan uga duwe pabrik suling sing apik banget saiki lagi diproduksi kanthi pangarep-arep bisa dibukak ing taun ngarep.

5

Kastil Donadea

Donadea Demesne
Kastil Donadea
Kastil Donadea

Temokake sisan saka Kastil Donadea lan kebon tembok kanthi tembok sing wis direklamasi kanthi alami. Deleng greja lan menara sing dibangun dening kulawarga Aylmer lan omah sing dipanggoni nganti pungkasan kulawarga tilar donya ing taun 1935. Aylmer Loop sing dawa 5km nggawa sampeyan liwat lepen lan liwat alas sing amba. Deleng urip segara ing sekitar sampeyan kanthi mlaku-mlaku ngubengi tlaga lan delengen bajing lan manuk ing wit-witan ing jalur alam. Sawise mlaku-mlaku, santai karo ngombe panas lan cemilan enak ing kafe ing taman alas.