Rcg
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

5 tips paling apik kanggo ngoptimalake Kildare Royal Canal Greenway Experience

Rasakake keajaiban rute Kildare's Greenway nganggo pit utawa mlaku-mlaku

The Royal Canal Greenway wis muncul minangka permata nyata ing makutha penawaran pariwisata Kildare wiwit resmi dibuka ing wulan Maret 2021. Peregangan 130km nawakake pengendara sepeda kanggo muter nganti tekan Longford saka titik wiwitan ing Maynooth sing apik.

Minggu Sepeda Nasional saiki diwiwiti minggu iki, mula yen sampeyan lunga menyang Maynooth kanggo muter dhaptar ember musim panas iki - sampeyan wis menehi wektu kanthi sampurna.

Kanggo tujuan blog iki, kita bakal fokus kanthi khusus ing penawaran Kildare khusus Royal Canal Greenway.

Kanthi rute menyang Kilcock lan Enfield sing jarak sing luwih cendhek ing 6km lan 18km, kanthi pilihan kasebut dadi pilihan sing cocog yen sampeyan pengin nggawa kulawarga metu kanthi siklus sing cendhak lan njupuk pemandangan sing apik ing wektu sing padha .

Royal Canal Greenway
Royal Canal Greenway
1

Miwiti kanthi bener

Ayo diadhepi, omben-omben sadurunge siklus beda-beda. Miwiti ing Maynooth, sampeyan lagi ing papan utama kanggo ngatasi omben-omben panas sadurunge budhal.

Kafe Pasar Shoda lan Kamar Teh Victoria kalorone disaranake, kanthi loro njagong utawa njupuk pilihan sing kasedhiya.

Pilihan lengkap kue-kue pra-siklus sing enak, kue lan scone uga kasedhiya ing kalorone, diarani bahan bakar.

Kamar Teh
Kamar Teh
2

Priksa manawa sampeyan duwe rodha

Yen sampeyan ora rutin muter utawa ora duwe akses menyang sepeda, nanging sampeyan isih pengin teka lan nemu Royal Canal Greenway, kabar apik sampeyan isih bisa. Nyewakake sepedha yen tekan Maynooth gampang banget.

Sewa Sepeda Royal Canal bakal bisa ngurutake sampeyan kanthi pilihan macem-macem pit sing kasedhiya kanggo kabeh syarat.

Becik yen sampeyan sedina saka Dublin, aja nyopir lan pengin lunga menyang stasiun sepur banjur lunga saka kana.

Yen sampeyan nyopir, iku uga gampang - ana parkiran ing stasiun sepur ing Maynooth kanthi tarif dina € 3.50 kanggo parkir.

3

Supaya aman

Yen sampeyan dudu pengendara sepeda biasa, utawa sanajan sampeyan sepisanan nyoba Royal Canal Greenway, kanggo keamanan sampeyan dhewe lan duwe pengalaman paling apik, luwih becik priksa instruksi lan pedoman keamanan rute kasebut.

Airways Irlandia wis nerbitake dokumen lengkap sing rinciane Kode Etik lan duwe pandhuan lan saran sing akeh, nanging yen sampeyan pengin ringkesan - iki sawetara prekara utama.

  • Kabeh pengendara sepeda lan mlaku kudu tetep kiwa lan tengen ing sisih tengen.
  • Pengendara sepeda kudu muni lonceng nalika liwat.
  • Asu kudu dikendhaleni kanthi cepet nalika cepet.
  • Tulung diresiki sawise segawon sampeyan
4

Luwe? Kok ngenteni

Sepeda cenderung ngasilake apresiasi kanggo grub sing apik sawise iku, lan normal banget kanggo lelungan bali saka siklus apa wae sing mikir apa sing bakal dipangan nalika bali menyang Maynooth.

Ana macem-macem pilihan ing kene, gumantung karo pilihan sampeyan yen sampeyan luwih seneng mandheg ing titik tengah lan mangan ana sawetara pilihan apik ing Kilcock kaya Boujollè, Black Forest Bakery lan O'Keeffe. Galeri Seni Kilcock uga pantes yen ngumbara yen sampeyan ora kesusu bali menyang Maynooth.

Yen sampeyan ngenteni nganti bali menyang Maynooth, ana macem-macem pilihan panganan liyane kayata Picaderos, The Roost lan Omah Karton.

 

Omah Karton 2
Omah Karton 2
5

Napa ora nggawe dina?

Yen sampeyan bali menyang Maynooth lan ora pengin pengalaman sampeyan mungkasi - ana sawetara kegiyatan lan prekara sing apik banget ing sekitar papan kasebut. Yen sampeyan nggoleki mlaku-mlaku kanthi apik sawise muter - Taman Hutan Donadea cedhak, nanging yen sampeyan duwe anak, kunjungi Pet Pet Clonfert kudu, ora lali babagan Kastil Maynooth lan latar NUI Maynooth sing apik.

Download itinerary sing disaranake kanggo dalan kene