Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Takon Lokal: Endi Warung Paling Apik ing Kildare

Apa sampeyan butuh gelas kafein supaya sampeyan terus sedina banget ing saddle? Utawa bisa uga sampeyan kudu sikil lan metu nalika plancongan ing Kildare…

Ana alesan apa wae, jupuk secangkir kopi ing salah sawijining kopi paling apik ing kabupaten kasebut, sing disusun karo para pamaca IntoKildare.ie.

1

Gandum ijo

Omah & Taman Burtown, Athy

Green Green minangka papan sing cocog kanggo golek kopi. Nalika sampeyan lagi ing kana, kenapa ora ngubengi kebon sing nyengsem ing Burtown House utawa bisa uga ndeleng menu brunch sing ora bisa ditolak.

2

Firecastle

Kutha Kildare

Firecastle ing Kildare nawakake pilihan kopi sing enak wiwit esuk nganti sore. Kue, scone lan kue minangka pilihan paling apik ing menu sing apik, uga kasedhiya barang-barang brunch sing apik.

3

Angsa ing Ijo

Naas

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Robert Mehigan (@r_mehigan)

Swans on the Green nduweni swasana pasar sing apik banget, kanthi pilihan buah lan sayuran sing apik banget, lan panganan sing mangan awan ing meja deleng. Pancen dadi favorit lokal kanggo sarapan.

4

Sekolah Cookie Kalbarri

Kilcullen


Kalbarri Cookery School minangka tanggal akhir minggu sing sampurna ing Kilcullen. Toko roti dibuka saben Setu wiwit jam 9 esuk nganti 2 sore lan menehi alesan sing apik kanggo nyoba kabeh rasa manis sing apik tenan!

5

Thomas Sutra

Kildare

The Silken Thomas minangka restoran ing jantung Kota Kildare sing duwe pilihan teh lan kopi sing bisa dipilih. Kanthi pilihan pilihan sarapan sing enak lan enak, sampeyan bakal dadi pilihan!

6

Kafe Pasar Shoda

Maynooth

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Shoda Market Café (@shodacafe)

Shoda Café minangka kafe gaya urip paling anyar ing Kildare, adhedhasar konsep sing seger lan sehat. Loro lulusan sadurunge saka Shannon College of Hotel Management wis bebarengan nggunakake pengalaman sing dipikolehi saka kerja ing saindenging jagad liwat keramahan kanggo nggawe Shoda Market Café.