Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Takon Lokal: Endi Warung Paling Apik ing Kildare

Apa sampeyan butuh gelas kafein supaya sampeyan terus sedina banget ing saddle? Utawa bisa uga sampeyan kudu sikil lan metu nalika plancongan ing Kildare…

Ana alesan apa wae, jupuk secangkir kopi ing salah sawijining kopi paling apik ing kabupaten kasebut, sing disusun karo para pamaca IntoKildare.ie.

1

Firecastle

Kutha Kildare

Firecastle ing Kildare nawakake pilihan kopi sing enak wiwit esuk nganti sore. Kue, scone lan kue minangka pilihan paling apik ing menu sing apik, uga kasedhiya barang-barang brunch sing apik.

2

Gandum ijo

Omah & Taman Burtown, Athy

Green Green minangka papan sing cocog kanggo golek kopi. Nalika sampeyan lagi ing kana, kenapa ora ngubengi kebon sing nyengsem ing Burtown House utawa bisa uga ndeleng menu brunch sing ora bisa ditolak.

3

Angsa ing Ijo

Naas

Swans ing Green wis atmosfer pasar sibuk becik, karo pilihan banget saka woh lan sayuran, lan nedha awan pangan ing deli counter. Iku pancene favorit lokal kanggo brunch lan roti seger!

4

Roti lan Bir

Moone

Bread and Beer mbukak trailer brunch sing apik banget sing cocog kanggo sapa wae sing lagi mlaku-mlaku, nikmati dhewe lan jupuk salah sawijining kopi es es sing luar biasa ☕️🥯

5

Sekolah Cookie Kalbarri

Kilcullen

Ngalami kopi sing apik lan suguhan sing apik banget, sekolah Kalbarry Cookery bakal mbantu sampeyan sinau lan nikmati bahan-bahan sing paling seger!

6

Thomas Sutra

Kildare

The Silken Thomas minangka restoran ing jantung Kota Kildare sing duwe pilihan teh lan kopi sing bisa dipilih. Kanthi pilihan pilihan sarapan sing enak lan enak, sampeyan bakal dadi pilihan!

7

Kafe Pasar Shoda

Maynooth

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Shoda Market Café (@shodacafe)

Shoda Café minangka kafe gaya urip paling anyar ing Kildare, adhedhasar konsep sing seger lan sehat. Loro lulusan sadurunge saka Shannon College of Hotel Management wis bebarengan nggunakake pengalaman sing dipikolehi saka kerja ing saindenging jagad liwat keramahan kanggo nggawe Shoda Market Café.