Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Dadi Turis ing Negara Sampeyan

Apa sampeyan ngerti yen 'dadi turis ing kabupaten sampeyan dhewe' minangka cara sing apik kanggo ndhukung bisnis lokal ing kutha sampeyan, lan ing wektu sing padha metu lan nemokake maneh sawetara papan sing wis pirang-pirang taun ora dibukak!

Into Kildare njaluk wong dadi 'wisatawan ing kabupaten sampeyan dhewe' lan metu lan ngunjungi sawetara taman, taman & situs bersejarah ing ngarep lawang. Ing kene Into Kildare nyorot sawetara papan sing apik kanggo turis 'lokal' musim panas iki:

1

Panganan Kildare Farm

Rathmuck, Co Kildare

Ora mung kuwi Panganan Kildare Farm omah kanggo peternakan babi, wedhus, rusa lan macem-macem manuk, peternakan generasi katelu iki uga duwe golf gila, petualangan sepur ngubengi peternakan kanggo bocah-bocah seneng lan Pabrik Teddy Bear dhewe, ing ngendi bocah-bocah bisa nggawe Teddy bear dhewe!

2

Abbeyfield Farm Equestrian

Klotan

Dumunung ing deso ayu Clane, Co. Kildare, mung 40 menit saka Dublin, Ladang Abbeyfield nawakake setelan saestu gaib kanggo pony dipandu lan trekking jaran lan akeh aktivitas ruangan.

Abbeyfield ngebaki kabeh tingkat, dadi apa sampeyan miwiti ing dhasar lan perlu pawulangan nunggang utawa sampeyan pengin nyoba soko sethitik liyane petualang, padha duwe soko for everyone.

3

Pusat Warisan Athy

Athy

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening John Gorman (@advbikemedic)

Temokake maneh sejarah kabupaten sampeyan kanthi kunjungan menyang Pusat Warisan Athy. Dumunung ing tilas 18th Century Market House (saiki Athy Town Hall), Athy Heritage Centre-Museum nglacak sejarah Athy, kutha Anglo-Norman ing Marshes of Kildare.

Sampeyan uga bisa ngetutake eksploitasi saka penjelajah Antartika sing misuwur Sir Ernest Shackleton, ing ngendi Pusat kasebut mung nduweni pameran permanen sing dikhususake kanggo dheweke lan nikmati pameran fotografi lan audio-visual babagan panjelajah sing luar biasa iki.

4

Pusat Warisan Kildare

Kutha Kildare

The Pusat Warisan Kutha Kildare punika titik becik saka departure saka kang kanggo njelajah ngurmati kuna kutha. Dumunung ing Market House abad ka-19 sing wis dipugar lan direnovasi

Pusat kasebut bakal mbukak maneh Pengalaman Realitas Virtual sing anyar ing 16 Agustusth, ing ngendi pengunjung bakal disambut dening panuntun abad pertengahan sing bakal nyetel pemandangan lan nuntun sampeyan menyang papan sing tenang ing ngendi petualangan kasebut diwiwiti. Pengalaman Virtual Reality 'Legenda Kildare' nggawa sampeyan bali ing wektu ing lelungan emosional lan gaib sing ngidini sampeyan nyambung langsung karo karakter kuno kasebut.

5

Taman Warisan Lullymore

Lullymore Timur, Lullymore

Explore Taman Warisan lan Discovery Lullymore, disetel ing 60 hektar lanskap narik ati ing jantung Bog of Allen. Njupuk lelungan 9,000 taun bali liwat periode landmark sajarah Irlandia karo pameran lan tampilan multimedia, utawa njupuk biodiversity mlaku karo kabeh kulawarga lan sinau bab sajarah bogland gedhe iki. Taman uga duwe pusat dolanan njero ruangan * lan area dolanan ruangan kanthi golf edan, peternakan pet lan sepur sing nggawe Lullymore dadi tujuan sing cocog kanggo kesenengan kulawarga.

6

Florence & Milly

Klotan

Kanggo penyayang seni lan kerajinan, kunjungan menyang Florence & Millie kudu! Dumunung ing Clane, Florence & Milly minangka studio seni keramik ing ngendi pengunjung bisa nggawe desain tembikar dhewe. Pengunjung diwenehake karo tembikar lan persediaan sing wis dibakar ing ngendi dheweke bisa nglukis barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi nganggo utawa tanpa panuntun dhumateng minangka hadiah utawa kenang-kenangan!

Dheweke uga nyedhiyakake workshop, kursus lan demonstrasi praktis ing seni kayata lempung mentah, lukisan kaca, lukisan kain, lukisan kapur furnitur lan finish, upholsteri mebel dhasar, munggah-sepeda, lukisan, lan liya-liyane.