Header Keluarga sing Nyenengake
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Aktivitas Paling Apik kanggo Remaja ing Kildare

Are you looking for activities for teenagers in Kildare? Need some ideas for tweens? From muddy obstacle courses to boat trips and zip-lining, here are 8 adventurous activities that might spark the interest of teenagers – and perhaps their parents too!

1

Pusat Hiburan Airtastic

Celbridge

Pusat Hiburan Airtastic adhedhasar ing Celbridge wis fun kanggo kabeh kulawarga seneng. Padha duwe pusat play alus nyengsemaken cocok kanggo anak nganti 11 taun uga bowling, mini golf, hiburan lan New York Style Diner!

2

Trip Barge!

Tampilan Terusan, Sallins

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Ger Loughlin (@bargetrip)

Dadi kapten nasib sampeyan dhewe dina iki lan kulawarga sampeyan njupuk plancongan kapal ing Grand Canal. Lelungan liwat sejarah 250 taun, liwat kunci lan jembatan lan crita jaman biyen.

Diwiwiti ing Sallins, BargeTrip.ie nawakake sawetara opsi trip paling saka macem-macem dawa liwat deso Kildare ayu.

Saiki ana ide kanggo Liburan Bank!

3

Kildare Maze

Sejahtera, Naas

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening The Kildare Maze (@kildaremaze)

Tindakake apa sing wis dikarepake - lan kandhani kabeh supaya kesasar! Ing labirin, tegese mesthi wae! Lan endi sing luwih apik nanging labirin pager paling gedhe Leinster ing njaba kamakmuran.

Dibukak ing 2000, nanging ngalami redevelopment ageng ing 2012, ing Kildare Maze - dirancang ing wangun saka St Brigid kang Cross - punika kulawarga nyata fun dina metu kanggo kabeh abad. Aktivitas liyane kalebu mbingungake kayu, kursus serangan, golf gila, kabel zip lan malah area piknik kanggo ambegan lan nikmati roti lapis utawa pitung.

4

Go Mlaku


Lebokake sepatu bot, layar banjur ucul saka hawa seger. Ora ana cara sing luwih apik kanggo ikatan tinimbang mlaku-mlaku! Kildare akeh dalan, cendhak utawa dawa ing saubengé kabupaten.

Nanging, kita nyebutake Royal Canal Greenway sing dawane 144kms. Saiki, kita ora nyoba menehi saran supaya sampeyan nindakake ing sedina - babagan ikatan, ora nyebabake larik!

Sampeyan bisa miwiti ing ngendi wae ing sadawane rute, sing biasane nggawa layanan transportasi sing apik amarga mlaku-mlaku ing lemah sing rata ing Maynooth lan Kilcock ing Kildare.

5

Petualangan Redhills

Redhills

Iki minangka tantangan kulawarga nyata! Olahraga? Sampeyan pengin ing kene kanthi macem-macem game sing bisa dipilih kalebu game pertempuran airsoft, paintball junior Splatmaster, tag panahan, lan kursus serangan.

Petualangan Redhills, Ora adoh saka kutha Kildare, iku pilihan apik kanggo nglampahi kualitas wektu kulawarga seneng-seneng njobo.

6

Go Negara

Richardstown


Entuk rasa nyata saka urip ruangan ing Abbeyfield Farm Country Pursuits, mung njaba Clane. Kanthi jalur negara sing sepi lan dalan lintas negara sing luwih saka 240 hektar, mung teka-teki sing kudu ditindakake dhisik.

Apa iki bakal nembak dara lempung, trekking jaran, panahan utawa bedhil udhara? Sampeyan bisa uga butuh liburan bank liyane supaya bisa cocog!

7

Pengalaman Pacuan Kuda Irlandia

Kildare

Iki kanggo para pencari sensasi! The Irish Racehorse Pengalaman ing Irish National Stud lan Gardens ngidini sampeyan nyoba katrampilan tradhisional lan maju ing balapan jaran. Pengalaman sing ora iso dilalekake mesthi bakal nyedhiyakake akeh cekikikan saka bocah-bocah!

8

K Mangkuk

Naas

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Into Kildare (@intokildare)

Klasik nalika nggoleki hiburan sing bisa ditindakake ing Kildare, KBowl ing Naas. Sampurna kanggo kabeh umur, kalebu bocah-bocah, bisa ngunjungi pusat dolanan alus KBowl, Wacky World, nalika bocah-bocah enom seneng main bowling, diikuti karo pilihan hiburan lan game ing arcade.