Pandhuan & Gagasan Perjalanan

VOTE: Pint Guinness Paling Kildare

Kanthi Dina Paddy sing katon, kita golek pint paling apik ing Barang Ireng ing Kildare! Kita wis ngrampungake sawetara favorit ing Thoroughbred County, dadi pilih favorit sampeyan ing ngisor iki. Elinga, yen sampeyan mikir yen kita wis tetep dadi pesaing, coba critakake Facebook.