Dadi Turis ing Negara Sampeyan
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Aktivitas Luar Ruangan Terbaik di Kildare

Kita Care ing Kildare kanggo Kesejahteraan

Kildare kapenuhan kaendahan sing apik banget lan ing saben 5kms ana jejak alas utawa alam sing bisa ditemokake. Metu ruangan lan olahraga ing cuaca musim gugur sing seger lan asri iki apik banget kanggo jantung lan pikiran nalika olahraga, uga tetep bugar, nerbitake endorfin sing bakal mbantu wong tetep positif. Sekedap saka kantor omah karo mlaku-mlaku nalika nedha awan utawa nggawa bocah-bocah ing petualangan lokal ing lapangan ijo lan lanskap alam berhutan sing ana ing sekitar Kildare. Paket piknik, bungkus anget lan temokake khazanah alam sing diwenehake Kildare kanggo sampeyan.

#WeCareinKildare

1

Kayu Killinthomas

Ratnangan

Mung jarak sing adoh ing sanjabane Desa Rathangan ana salah sawijining rahasia paling apik ing Irlandia! Kayu Killinthomas ing County Kildare kaya prekara dongeng lan salah sawijining alas sing paling apik ing kabeh Irlandia! Area seluas 200 hektar minangka alas konifer campuran kanthi flora lan fauna sing beda-beda. Ana udakara 10 km mlaku-mlaku ing kayu kanggo kabeh wong sing seneng mlaku-mlaku, lan akses menyang macem-macem ekosistem.

2

Taman Hutan Donadea

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening tazt.photos (@ tazt.photos)

Dumunung luwih saka 30 menit ing sanjabane Kutha Kildare Taman Hutan Donadea. Kanthi telung jalur mlaku dhewe, kabeh wiwit 1km nganti 6km, ana sing cocog karo kabeh umur ing kene. Kanggo plancongan sore, tindakake Lake Walk, sing daur ulang ngubengi tlaga sing kebak banyu lan ora luwih saka setengah jam. Jejak Alam mung ana ing sangisore 2km, sing liwat sawetara arsitektur dramatis ing estate kasebut. Kanggo walker sing luwih ambisius, Walk Aylmer minangka jejak Slí na Slainte 6km sing nggawa walker ing saubengé taman kasebut.

3

Cara Barrow

Robertstown

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Ewen Cameron (@ ewen1966)

Rasakake mlaku-mlaku akhir minggu ing pinggir salah sawijining kali paling bersejarah ing Irlandia, Kali Barrow. Kanthi narik kawigaten ing saben towpath sing umure 200 taun iki, kali iki minangka kanca sing cocog kanggo sapa wae sing mlaku-mlaku utawa bersepeda ing sadawane kali Cara Barrow. Rasakake flora lan fauna sing ana ing pinggire pinggir, kunci sing apik banget lan pondokan penjaga kunci lawas sing apik.

4

Cara Terusan Kraton

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Sadie Basset (@ sadie.basset)

Rute sing padha karo Barrow Way, mlaku-mlaku kanthi lurus iki, Cara Terusan Kraton apik banget kanggo sing pengin njupuk kopi lan terus mlaku-mlaku. Mlaku manut sing sampeyan karepake, sampeyan bisa kanthi gampang numpak transportasi umum kanggo nggawa sampeyan bali menyang titik wiwitan. Ana pirang-pirang conto arkeologi industri abad kaping wolulas sing dikepengini ing dalan, kalebu Ryewater Aquaduct sing njupuk kanal ing ndhuwur kali Rye, lan suwene dibangun nem taun.

5

Jalur Monastik Kildare

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Scott H. Smith (@ scottsmith02)

Dumunung ing Timur Kuno Irlandia yaiku Kabupaten Jalur Monastik Kildare, jantung asal usul agama Kristen ing Irlandia. Jejak sing apik iki nggabungake sing paling apik ing alam Irlandia uga sejarah kuno sing unik. Manjang saka Castledermot menyang Oughterard cedhak Straffan, jejak 92km iki bakal nggawa sampeyan menyang reruntuhan atmosfer biara-biara sing wis lawas, menara bundar peninggalan lan salib-deso pedesaan sing wis suwe banget. Pandhuan audio gratis bisa didownload kanggo mbantu sampeyan nyinaoni sejarah biara kuno Irlandia.

6

Bog saka Allen

Ratnangan

Jembar 370 km persegi menyang kabupaten Meath, Offaly, Kildare, Laois lan Westmeath, Bog saka Allen minangka rawa sing tuwuh sing wis diterangake minangka bagean saka sejarah alam Irlandia minangka Book of Kells. Mentega bog, koin, Elk Irlandia sing hebat lan kano sing dicelup kuna minangka sawetara perkara sing narik kawigaten sing wis ditemokake ing negara sing dijaga saka rawa.

7

Fen Pollardstown

Fen Pollardstown, cedhak Newbridge minangka area lahan gambut alkali sing luwih saka 220 hektar lan entuk nutrisi saka banyu semi sing kalsium. Umume nganggo kepemilikan negara, iku penting internasional lan ngemot pirang-pirang jinis vegetasi langka, bebarengan karo cathetan serbuk sari kanggo owah-owahan ing komposisi vegetasi sing bakal bali menyang jaman es pungkasan.