Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Akomodasi Catering Paling Dhasar ing Kildare

Ing taun iki, pandemi Covid-19 dijadwalake bakal ndeleng kenaikan pamondhokan nalika para turis Irlandia ngganti preinan ing luar negeri kanggo istirahat cedhak omah. Preinan mandiri nawakake fleksibilitas kanggo tamu kanggo nyetel jadwal, menu lan anggaran preinan dhewe. Dumunung mung sak jam saka Dublin, Kildare nawakake macem-macem akomodasi mandhiri saka pondokan mewah, kanggo pondokan lan taman kemah. Ing kene menyang Kildare menehi pilihan katering paling apik ing kabupaten:

1

Pondok Kastil Kilkea

Castledermot

Sing mewah Kilkea Castle Estate & Golf Resort dununge ing Co Kildare lan wiwit taun 1180. Dununge mung sakjam saka Dublin lan dadi landmark penting sejarah Irlandia. Kastil Kilkea biyen dadi omahé FitzGerald, Earls of Kildare, nanging saiki dadi hotel sing apik kanthi pesona mistis saka Kastil megah abad kaping-12. Dihiasi kanthi gaya canggih lan gaya Kastil Kilkea siyap nyedhiyakake sambutan Irlandia sing apik kanggo para tamu saka saindenging jagad. Uga ana 140 kamar hotel sing kasedhiya, Kastil Kilkea nawakake Pondokan Catering Self-Catering sing dadi solusi sampurna kanggo Isolasi Diri karo kulawarga utawa wong sing ditresnani. Ana loro lan telung kamar turu sing kasedhiya kabeh kanthi lawang pribadi lan akses lengkap menyang lapangan 180 hektar Resor.

Ngunjungi: www.kilkeacastle.ie
Telpon: + 353 59 9145600
email: info@kilkeacastle.ie

2

Ashwell Cottages Self Catering

Toberton, Johnstown
Ashwell Cottages Self Catering

Pondok Katering Sendiri Ashwell minangka properti bintang 4 sing disetujoni Fáilte Irlandia sing ana ing deso Johnstown Co. Kildare sing apik. Pondok mewah kasebut turu nem wong lan kasusun saka telung kamar tidur layanan lan pawon sing lengkap. Akomodasi katering mandhiri iki mung telung mil saka kutha Naas sing rame lan minangka basis sing sampurna kanggo njelajah kabupaten Kildare sing nggumunake. Cedhak karo toko, restoran sing nyedhiyakake layanan, atraksi ruangan, lan jalur mlaku-mlaku lan muter. Nyenengake ing wayah sore musim panas kanthi geni sing mbukak ing pondhok lan santai kanthi tenang ing lanskap pedesaan utawa mlaku-mlaku sore mlaku-mlaku ing dalan-dalan sing apik ing kutha. Pondhok uga kalebu mesin cuci lan pengering, mesin cuci piring lan TV warna. Sprei lan andhuk diwenehake kanthi gratis.

Ngunjungi: www.ashwellcottage.com
Telpon: 045 879167
email: info@ashwellcottage.com

3

Yard Stabil ing Burtown House & Gardens

Athy
Yard Stabil ing Burtown House & Gardens

Blurtown nyebrang sejarah, warisan, kebon, seni lan produk organik mangsan langsung saka kebon. Ing Burtown, dheweke seneng banget karo apa sing dipangan lan asale, lan nalika nginep ing Burtown, tim kasebut bisa menehi inspirasi, santai, hiburan lan nggawe sampeyan kepenak. Omah Halaman Stabil dununge ing kebon pekarangan sing stabil, mapan ing latar omah Burtown House and Gardens sing bersejarah. Dibangun ing 1710 dening Quakers, minangka salah sawijining rong omah ing Kildare wiwit abad kaping 18 sing durung bisa didol. Stable Yard House cocog kanggo 6 wong sing nginep ing telung kamar turu. Ana loro jedhing gedhe kanthi jedhing kaping pindho kanthi shower udan gedhe sing beda, uga ruang jubin ngisor sing kapisah. Para tamu duwe akses gratis menyang kabeh kebon, uga taman halaman, lapangan tenis, lan taman sing cedhak lan mlaku-mlaku ing pertanian. Sampeyan uga bisa tuku produk organik saka kebon pawon, uga The Green Barn, sing dadi restoran organik, toko panganan tukang, area ritel, kanthi serangkaian galeri. Pawon Stable Yard sing dilengkapi Aga dhewe lan piranti masak sing wis digawe lengkap. Dening pangaturan sadurunge nedha bengi sing diwenehake bisa diatur.

Ngunjungi: www.burtownhouse.ie
Telpon: 059 862 3865
email: info@burtownhouse.ie

4

Desa Liburan Robertstown

Desa Liburan Robertstown

Rasakake pengalaman nginep ing Irlandia ing lokasi sing apik iki Desa Liburan Robertstown. Dumunung ing Grand Canal, Robertstown Self Catering Cottages dununge ing desa Robertstown sing tenang, cedhak Naas ing County Kildare ing Irelands Midlands lan wilayah Pantai Timur. Ana akeh perkara sing nyenengake lan bisa ditonton ing Kildare. Seneng Mlaku, golf, mancing, tongkang kanal, omah-omah Irlandia sing gedhe, kebon & liya-liyane ing ngarep lawang. Akomodasi kasebut mung sakjam perjalanan saka bandara Dublin, port feri Dublins. Ing Omah liburan katering Robertstown tamu duwe pemandangan Irlandia sing apik banget. Wilayah iki duwe pemandangan apik banget lan unik saka Dataran Curragh nganti Bog of Allen. Iki paling cocog kanggo preinan kulawarga, plancongan romantis utawa reuni kulawarga. Kanthi pirang-pirang kilometer dalan Canal mlaku-mlaku nganti mlaku, tur gedhe kanggo nyopir utawa ngaso kanthi gampang ing kursi bar, Robertstown minangka papan sing bakal ana. Sambutan kasedhiya kanggo tamu lan voucher diskon lan konsesi kanggo wisata lokal kasedhiya, uga kertu diskon VIP kanggo Kildare Village & Newbridge Silverware.

Details: Pondok katering mandhiri iki bisa turu maksimal 5 tamu ing saben pondhok. Nginep minimal 5 wengi nalika musim panas.
Tarif: Juni / Juli / Agustus kanggo periode iki yaiku € 550

Ngunjungi: www.robertstownholidayvillage.com
email: info@robertstownholidayvillage.com
Telpon: 045 870 870

5

Forest Farm Caravan lan Taman Kamping

Athy
Forest Farm Caravan lan Taman Kamping

Forest Farm Caravan lan Taman Kamping  minangka situs akreditasi Bintang telu, Bord Failte lan nawakake macem-macem fasilitas akomodasi kanggo omah motor, kafilah lan kemah. Layanan lengkap lan dununge ing peternakan kulawarga sing apik ing Kildare Selatan mung 5 km saka kutha Warisan Athy lan 55km saka Dublin. Peternakan sing makarya nduwe wit Beech lan Evergreen sing apik banget. Lokasine dadi basis tur sing apik kanggo atraksi cedhak Taman Jepang, Stud Nasional lan papan Horse Racing sing misuwur ing Curragh. Fasilitas golf kasedhiya cedhak, kanthi 18 kursus Lubang ing Athy, The Curragh lan Carlow, kabeh ana kanthi radius 15 mil. Kali Barrow lan Terusan Agung kalorone liwat Athy, saengga bisa nyedhiyakake angler Coarse lan Game. Fasilitas kalebu: Pancuran Panas Gratis, Tapak Hard, Toilet, Kulkas Kulkas, Dapur Campers, Listrik 13A lan Lounge Gedhe.

Price: Situs saka € 10 saben wengi. Wong diwasa € 5 lan Bocah-bocah kurang saka 12 € 4 saben wengi. Ing 2 taun gratis.
Ngunjungi: www.keselapanrasa.com
Telpon: 059 8631231
email: forestfarm@eircom.net

6

Hotel Belan Lodge Courtyard

Athy
Hotel Belan Lodge Courtyard

Hotel Holiday Catering Self Belajar ing Belan Lodge minangka bagean saka real estate Belan House sing apik banget. Dumunung ing plataran bersejarah sing wis direnovasi, omah-omah plancongan nyedhiyakake akomodasi sing kepenak cedhak omah pertanian abad kaping-17. Properti iki kalebu sejarah kuna lan sampeyan bisa nemokake ringfort lawas lan Millrace asli sing mlaku-mlaku liwat properti kasebut. Dipikir yen Ebenezer Shackleton ngalihake 300m pungkasan Millrace saka Kali Greese menyang kali sing cedhak. Lodges Catering Self bintang 4 kabeh duwe kompor pemanas pusat lan kompor bahan bakar lan saben pondokan wis dihias kanthi apik lan beda-beda kanthi menehi rasa anget lan santai, nanging kontemporer. Seneng mlaku-mlaku liwat deso Kildare sing apik banget lan lakoni kanthi rame ing dalan menyang Moone High Crosse Inn (Tanggal pambuka tundhuk watesan). Ana papat Pondok Courtyard sing kasedhiya kanggo disewa, kanthi loro lan rong kamar turu kasedhiya ing macem-macem ukuran lan tata letak.

Ngunjungi: www.belanlodge.com
Telpon: 059 8624846
email: info@belanlodge.com