Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Akomodasi Catering Paling Dhasar ing Kildare

Ana mundhak ing staycations nalika wong lelungan Irlandia ngganti preian ing luar negeri kanggo istirahat luwih cedhak karo omah. Preian katering dhewe nawakake pengunjung keluwesan kanggo nyetel jadwal liburan, menu lan anggaran liburan dhewe. Dumunung mung jam saka Dublin, nawakake Kildare macem-macem ageng akomodasi poto-katering saka pondokan liburan kemewahan, kanggo pondokan bespoke lan taman camping. Ing kene Into Kildare menehi pilihan katering mandiri paling apik ing kabupaten:

1

Pondok Kastil Kilkea

Castledermot

Sing mewah Kilkea Castle Estate & Golf Resort dununge ing Co Kildare lan wiwit taun 1180. Dununge mung sakjam saka Dublin lan dadi landmark penting sejarah Irlandia. Kastil Kilkea biyen dadi omahé FitzGerald, Earls of Kildare, nanging saiki dadi hotel sing apik kanthi pesona mistis saka Kastil megah abad kaping-12. Dihiasi kanthi gaya canggih lan gaya Kastil Kilkea siyap nyedhiyakake sambutan Irlandia sing apik kanggo para tamu saka saindenging jagad. Uga ana 140 kamar hotel sing kasedhiya, Kastil Kilkea nawakake Pondokan Catering Self-Catering sing dadi solusi sampurna kanggo Isolasi Diri karo kulawarga utawa wong sing ditresnani. Ana loro lan telung kamar turu sing kasedhiya kabeh kanthi lawang pribadi lan akses lengkap menyang lapangan 180 hektar Resor.

Ngunjungi: www.kilkeacastle.ie
Telpon: + 353 59 9145600
email: info@kilkeacastle.ie

2

Ashwell Cottages Self Catering

Toberton, Johnstown
Ashwell Cottages Self Catering

Pondok Katering Sendiri Ashwell minangka properti bintang 4 sing disetujoni Fáilte Irlandia sing ana ing deso Johnstown Co. Kildare sing apik. Pondok mewah kasebut turu nem wong lan kasusun saka telung kamar tidur layanan lan pawon sing lengkap. Akomodasi katering mandhiri iki mung telung mil saka kutha Naas sing rame lan minangka basis sing sampurna kanggo njelajah kabupaten Kildare sing nggumunake. Cedhak karo toko, restoran sing nyedhiyakake layanan, atraksi ruangan, lan jalur mlaku-mlaku lan muter. Nyenengake ing wayah sore musim panas kanthi geni sing mbukak ing pondhok lan santai kanthi tenang ing lanskap pedesaan utawa mlaku-mlaku sore mlaku-mlaku ing dalan-dalan sing apik ing kutha. Pondhok uga kalebu mesin cuci lan pengering, mesin cuci piring lan TV warna. Sprei lan andhuk diwenehake kanthi gratis.

Ngunjungi: www.ashwellcottage.com
Telpon: 045 879167
email: info@ashwellcottage.com

3

Desa Liburan Robertstown

Desa Liburan Robertstown

Rasakake pengalaman nginep ing Irlandia ing lokasi sing apik iki Desa Liburan Robertstown. Dumunung ing Grand Canal, Robertstown Self Catering Cottages dununge ing desa Robertstown sing tenang, cedhak Naas ing County Kildare ing Irelands Midlands lan wilayah Pantai Timur. Ana akeh perkara sing nyenengake lan bisa ditonton ing Kildare. Seneng Mlaku, golf, mancing, tongkang kanal, omah-omah Irlandia sing gedhe, kebon & liya-liyane ing ngarep lawang. Akomodasi kasebut mung sakjam perjalanan saka bandara Dublin, port feri Dublins. Ing Omah liburan katering Robertstown tamu duwe pemandangan Irlandia sing apik banget. Wilayah iki duwe pemandangan apik banget lan unik saka Dataran Curragh nganti Bog of Allen. Iki paling cocog kanggo preinan kulawarga, plancongan romantis utawa reuni kulawarga. Kanthi pirang-pirang kilometer dalan Canal mlaku-mlaku nganti mlaku, tur gedhe kanggo nyopir utawa ngaso kanthi gampang ing kursi bar, Robertstown minangka papan sing bakal ana. Sambutan kasedhiya kanggo tamu lan voucher diskon lan konsesi kanggo wisata lokal kasedhiya, uga kertu diskon VIP kanggo Kildare Village & Newbridge Silverware.

Details: Pondok katering mandhiri iki bisa turu maksimal 5 tamu ing saben pondhok. Nginep minimal 5 wengi nalika musim panas.
Tarif: Juni / Juli / Agustus kanggo periode iki yaiku € 550

Ngunjungi: www.robertstownholidayvillage.com
email: info@robertstownholidayvillage.com
Telpon: 045 870 870

4

Tetep Barrow Blueway

Monasterevin
Tetep Barrow Blueway ing njaba
Tetep Barrow Blueway ing njaba

Akomodasi katering dhewe iki ana ing jantung Monasterevin, asline 150 kandang lawas sing wis direnovasi kanthi apik kanggo ngebaki tamu. Jelajahi wilayah lokal sing nawakake macem-macem dalan lan jalur. Omah sing becik adoh saka omah. Saben Stable duwe pawon / ruang tamu sing mulyo, jedhing lan kamar turu loteng ing lantai siji kanthi amben dobel. Unit kasebut dilengkapi kulkas, mesin kopi Nespresso, ceret, gelombang mikro, pengering rambut lan TV, saengga para pengunjung duwe kabeh kanggo tetep nyaman lan santai. Pengunjung uga bisa nggunakake parkir gratis ing dalan sajrone nginep.

Yen sampeyan lagi nggoleki akomodasi kanthi pesona lan kecanggihan mung sawetara menit saka tujuan utama Kildare, pesen kamar karo Stay Barrow Blueway dina iki.

5

Hotel Belan Lodge Courtyard

Athy
Hotel Belan Lodge Courtyard

Hotel Holiday Catering Self Belajar ing Belan Lodge minangka bagean saka estate Belan House sing apik banget. Dumunung ing pekarangan bersejarah sing wis direnovasi, omah liburan nawakake akomodasi sing nyaman ing cedhak omah pertanian utama abad kaping 17. Estate punika steeped ing sajarah kuna lan sampeyan bisa nemokake ringfort lawas lan Millrace asli ing stroll liwat properti. Dikira Ebenezer Shackleton ngalihake 300m pungkasan Millrace saka Kali Greese menyang kali sing cedhak. The Self Catering Lodges kabeh duwe dadi panas tengah lan kompor bahan bakar ngalangi lan saben pondokan wis thoughtfully lan individu decorated menehi anget lan homely, nanging aran kontemporer. Seneng mlaku liwat deso Kildare unspoilt ayu lan njupuk ramble mudhun dalan menyang Moone High Crosse Inn kanggo nedha awan éca dening Roti lan Bir. Ana papat Courtyard Lodges kasedhiya kanggo nyewa, karo loro lodges siji lan loro kamar turu kasedhiya ing macem-macem ukuran lan tata.

Ngunjungi: www.belanlodge.com
Telpon: 059 8624846
email: info@belanlodge.com

6

Kamar ing Firecastle

Kildare
Benteng Api 6
Benteng Api 6

Kamar ing Firecastle nawakake pengunjung kesempatan kanggo Tetep ing salah siji saka kamar tamu apik decorated akeh kang klalen misuwur St Brigid kang Cathedral. Firecastle entuk jeneng saka jalur sing ana ing antarane properti lan Katedral "Firecastle Lane" sing nuduhake geni St Brigid sing terus-terusan.

10 kamar tamu butik dihias nganggo warna pink utawa ijo jero. Langit-langit dhuwur lan jendhela gambar mbanjiri bangunan kanthi cahya alami.

Tamu bisa entuk diskon 10% kanggo barang sing dituku ing toko Firecastle sing ana ing cedhake. Yen sampeyan seneng sawetara terapi ritel, tamu uga diwenehi 10% ing toko ritel Desa Kildare!

7

Cunninham kang

Kildare
Cunninghams Of Kildare Accommodation 12
Cunninghams Of Kildare Accommodation 12

Cunningham kang nawakake akomodasi butik dumunung ing tengah kutha Kildare. Yen sampeyan nggoleki akomodasi kanthi pesona lan kecanggihan mung sawetara menit saka tujuan utama Kildare, pesen kamar karo wong-wong mau dina iki!