Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Acara Natal ing Kildare

Ing Into Kildare, kita bakal nggawa sampeyan pengalaman perayaan paling apik ing kene ing Thoroughbred County.

Kita wis nindakake pakaryan supaya sampeyan ora perlu - kita ngumpulake kabeh saka kunjungan Santa kanggo bocah-bocah, pengalaman Winter Wonderland kanggo grup lan tur sekolah, nedha awan Natal lan teh sore kanggo kulawarga nyekel-ups, lan pilihan saka Pasar Natal.

Entuk pesenan cepet amarga slot mesthi bakal ngisi acara sing apik tenan iki!

1

Kastil Barberstown - Pameran Kerajinan Natal

Wong Straffan
Gerbola
Pameran Kerajinan Natal Kastil Barberstown 🎄⠀
Kastil Barberstown arep ngundang sampeyan menyang Pameran Kerajinan Natal ing Minggu, 11 Desember 2022 kanggo musik perayaan, produk saka perajin kreatif lan produser panganan sing trampil 🍷⠀
.
Aja kantun pengalaman Santa Grotto karo Santa dhewe teka jam 12 bengi 🎅 🎅
Tandhani tanggal ing tanggalan sampeyan! 🗓⠀
.
Pameran Natal ditindakake wiwit jam 11 nganti jam 4 sore.
2

Pasar Natal

Pasar Naas

Telusuri kios-kios sing kapenuhan rasa seneng saka produsen kerajinan lokal kanggo nemokake hadiah Natal sing cocog.

  • Naas Natal Market bakal njupuk Panggonan ana 26 November, 3 Desember ing Friary Road Car Park saka 10 am kanggo 4pm.
  • McAuley Place Christmas Craft Fair ana 26. November saka 10am kanggo 4:XNUMX.
  • Suncroft Craft Fair njupuk Panggonan ing 26 November saka 10 am - 4pm.
  • Suku Natal Craft Fair bakal njupuk Panggonan ing 27. November saka 12 am - 5 pm ing Studio Art Suku ing Castledermot.
  • Pameran Kerajinan Natal ing Ballymore Eustace ing Fogarty's of Ballymore. Tanggal 27 November jam 12-5.
  • Rathangan Christmas Fayre ing School House ana 2 Desember saka 6.30.
  • St Laurence taunan pangan Natal, seni lan Kerajinan adil njupuk Panggonan ing Komplek masyarakat ana 3 Desember saka noon kanggo 6pm, Panggonan: (R14 CX28)
  • Pasar Natal Court Yard Hotel, 4 Desember saka 2 pm - 7 pm.
  • Pemasaran Natal Kildangan, Balai Masyarakat Kildangan dina Minggu 4 Desember jam 12 nganti 4.
  • Castletown Country Christmas Fair bakal njupuk Panggonan ing 4 Desember, ing Stabil Courtyard, Castletown House.
  • Pasar Natal Kilteel bakal ditindakake tanggal 11 Desember ing Kilteel Hall wiwit jam 10 nganti 3 sore.
  • Pasar Natal Whitewater bakal dianakake saben dina ing saindhenging Desember saka 12 am - 6 pm.
  • Pasar Natal Straffan 10 & 11 Desember saka 10am nganti 4pm.
  • Pasar Natal Kilcock tanggal 17 Desember ing Scout Hall wiwit jam 2 nganti 6.
  • Pasar Natal Athy, 16-18 Desember ing pinggir kanal ing Auld Shebeen Bar.
  • Pasar Natal Twilight, Kamis ing Desember ing Market Square kutha Kildare saka jam 6 nganti 8.30.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Pasar Natal, klik kene.

3

Palmerstown House - Santa's House Express

Naas
Santa Express

Dijuluki "pengalaman sepur Santa paling apik ing Irlandia", acara iki mesthi bakal ngilangi kaos kaki sing apik kanggo bocah lan wong tuwa! Mbalik maneh ing taun iki, manor bintang lima bakal dadi tuan rumah Santa, Mrs. Claus, elf, pemain, lan liya-liyane.

Check-in lan tampa tiket Boarding kanggo Sepur Natal Natal Premier Irlandia lan wiwiti lelungan perayaan sampeyan. Mangkat ing Sepur Polar Express Santa liwat lapangan apik ing Palmerstown House Estate nganti tekan manor.

Ana macem-macem atraksi lan hiburan anyar, kalebu Funfair Festival Keluarga sing apik tenan! Nanging ora mung iku, nikmati kulo tanpa wates gratis kanggo kabeh kulawarga nalika sampeyan lagi konfirmasi pesenan sampeyan lan gabung karo klub anggota!

4

Rumah Sakit Santa Reindeer

Kildare
Rumah Sakit Reindeer

Dolan maring Santa, Mrs. Claus lan Reindeer ing The Old Courthouse, Kildare Town

Dilaksanakake saka 3 nganti 23 Desember

Rumah Sakit Santa's Reindeer - Tiket sing didol saiki mangga klik kene.

Acara iki digawa menyang sampeyan saben taun dening Sukarelawan Kildare Town Projects Group kanthi dhukungan saka Dewan Kabupaten Kildare.

5

Panganan Pesta Keluarga & Pengalaman Santa

Athy
Acara Santa Clanard

Pengalaman DAYTRIP Family Festive Meal + Santa Visit bali maneh sawise mbuktekake sawetara hit sajrone rong taun kepungkur!
Pengalaman iki kalebu kabeh ing ngisor iki:

🎄a 2 KURSUS Jajanan Riyaya kanggo Anak & Dewasa;
🎄akses menyang Workshop Santa's Craftsy + Make-A-Teddy-Bear;
🎄Kunjungan Santa + Hadiah Santa kanggo Bocah / Bayi.

Antarane mangan Perayaan sadurunge lan pengalaman Kunjungan Santa sakwise, durasine kira-kira 2 jam.

 

Sampeyan uga bisa Book Christmas Magical Sleepover,

Iki kalebu:

Santa's Magical Trail liwat (durasi 60 menit);

Makan Malam Keluarga sing dilayani dening Elf (Contoh Menu ing kene - bisa diganti kanggo 2022) - nedha bengi telpon 7pm, nedha bengi dilayani 7.15:XNUMX;

Hiburan Elf + Magic Show sak lan sawise Nedha bengi - karo layanan meja ombenan;

Akomodasi Bed and Breakfast sewengi kanggo paling ora siji bocah lan siji wong diwasa nganti maksimal 6 kulawarga.

 

Kanggo pesen tiket utawa kanggo informasi luwih lengkap klik kene.

6

Pahargyan Natal Hotel Court Yard

Leixlip
Pengadilan Yard Natal Fair
Pengadilan Yard Natal Fair

Seneng musim perayaan ing Leixlip!

Lampu Kutha Leixlip bakal diuripake ing dina Minggu 4 Desember 🌲

Rayakan lampu Natal Kota Leixlip ing taun iki kanthi sawetara Mulled Wine & Coklat Panas ing njaba area Court Yard Hotel saka jam 4:30!

Ana uga Pasar Natal, Musik Langsung, lan Penampilan Tamu Khusus! Apa sampeyan bisa ngira sapa? 🎅 jam 2-7 bengi.

Iki minangka dina ramah kulawarga lokal 🎄💫🎅

Kanggo informasi luwih lengkap lan nganyari ing acara klik kene.

7

Winter Wonderland ing Barrestown

Ballymore Eustace
Acara Natal Barberstown

Priksa riko Santa ing pengalaman Natal gaib kita, kabeh ing setelan ayu saka Barretstown. Sab 26 - Minggu 27 Nov

Barretown's Winter Wonderland kudu Natal iki! Telusuri kios pasar Natal, nikmati musik perayaan, main game kulawarga, lan tutup kabeh kanthi ngunjungi Santa ing grotto Natal sing magis!

Telung slot kapisah kasedhiya kanggo ngunjungi Santa ing loro ana 26th lan Minggu 27. November - 10.30am, 12.45pm & 3pm. Booking penting kanggo ngunjungi Santa, karcis winates kasedhiya.

  • Elves bakal tetep everyone nglipur karo macem-macem kegiatan, nalika sampeyan ngenteni kanggo ndeleng Santa.
  • Saben Kulawarga bakal ngunjungi Santa lan entuk kesempatan foto karo dheweke.
  • Anak-anak bakal bisa nulis layang lan Santa bakal nggawa surat kasebut bali menyang Kutub Lor.

Mung Santa's Grotto mbutuhake tiket. Kabeh bagean liyane saka Barretown's Winter Wonderland gratis diakses.

Kanggo informasi luwih lengkap klik kene.

8

Kildare Farm Foods Pengalaman Riyaya

Rathmuck, Kildare
Kildare Farm Foods Santa
Kildare Farm Foods Santa

A (virtual) rollercoster kulo lan lelungan ngubengi farm kanggo ndeleng Rudolf lan kanca-kanca! Tiket bakal adol cepet lan kalebu ing ngisor iki:

  • Kunjungan kulawarga pribadi karo Santa lan Elves
  • peparingé Natal kanggo kabeh anak saka Santa
  • Hadiah kulawarga kanggo kabeh wong tuwa
  • A kulo gaib ing rollercoaster Natal anyar menyang Kutub Lor

Book kene

9

Teh Sore Hari Raya

Teh Sore Pesta Kilkea 2022
Teh Sore Pesta Kilkea 2022

Ngrameke wektu paling apik ing taun karo a Teh Sore Hari Raya. Nyekel kulawarga lan kanca-kanca ing ngarepe geni mulyo lan supaya jam liwati nalika sampeyan seneng dekadensi sing afternoon teh. Tambah umpluk, toddy panas utawa anggur mulled lan Tetep sewengi kanggo tenan nggawe paling saka nyekel-up Natal.

10

PopUpArt Newbridge

Balai Kota Newbridge
Newbridge Pop Up Art Natal 2022
Newbridge Pop Up Art Natal 2022

Pameran Seni Natal PopUpArt Newbridge - bakal dadi tuan rumah ekstravaganza seni rong dina saka 10am nganti 5pm ing dina Setu 3rd lan Minggu 4th Desember nalika kolaborasi 26 Artist Kildare Connected sing luar biasa bakat, kabeh genre, bakal teka bebarengan kanggo nampilake lan adol karya ing Balai Kota Newbridge sing wis dibalekake kanthi apik.

Iki minangka kesempatan sing apik kanggo kabeh penyayang seni teka, gratis lan ndeleng karya eklektik saka seniman Kildare Sambungake lokal sing bakat ing papan sing apik banget.

11

Natal ing Clonfert Pet Farm

Clonfert, Maynooth

Gawe kenangan Natal sing istimewa ing taun iki kanthi kunjungan menyang Pet Pet Clonfert.

Bukak dina Jumuah, Setu lan Minggu 10am nganti 5pm kanggo ngunjungi kewan, kirim layang Santa lan nikmati coklat panas ing tengah-tengah iluminasi magis. Utawa telusuri pilihan wit Natal sing seger utawa barang mewah ing toko pertanian lumbung.

Temokake keajaiban Natal ing Clonfert!