Salin Interior Cunninghams Www.deanella.com 8 1024x681
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

5 Pemadam Kebakaran Kildare sing Penak kanggo Dikunjungi Musim Mangsa Iki

Bir, panganan lan geni sing murub - apa maneh sing dibutuhake kanggo anget pitik jago iki musim salju?

Bersantai kanthi geni terbuka nalika adhem ing njaba, kita ide babagan musim salju sing sampurna mula kita ngrampungake limang fireside paling apik ing Kildare sing bisa dianggep nyoba.

Ruang santai ing sofa sing nyaman lan jupuk ing anget geni sing murup - geni sing apik banget kasebut njaluk ditambani kaya omahmu sing adoh saka omah.

1

Klub K

Wong Straffan

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening The K Club (@thekclubireland)

Apa iki fireside paling cosiest ing Co Kildare? Klub K ngerti carane kanggo ngrameke Natal lan sore sayah dening geni karo kaca saka mulled anggur utawa coklat panas muni kaya swarga sapunika.

2

Killashee

Naas

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Killashee (@killasheehotel)

Apa sampeyan ora bisa ngrasakake anget saka geni kasebut? Klumpukne cah wadon kanggo teh afternoon perayaan lan nyekel munggah ing ngarepe Killashee geni mulyo. Sore Natal sing sampurna!

3

Brennan kang Kilteel Inn

Kilteel

Brennans Kilteel Inn wis sing paling mulyo Irish pub aran lan ing wayah sore Desember perayaan - apa maneh sampeyan pengin? Go kanggo pint lan sampeyan bakal pengin tetep kanggo limang liyane. Brennan ing Kilteel bisa uga katon akrab amarga digunakake kanggo syuting ing acara hit Irlandia 'Blood' lan rilis mbesuk 'Harry Wild' dibintangi Jane Seymour.

4

Hartes

Kutha Kildare

Kepala menyang Hartes lan mulyo munggah dening geni sembarang seneng menu ngédap sing nampilaken bir brewed ing adhine pub The Dew Drop Inn. Menu Hartes fokus ing seasonality, provenance, inovasi sing uga bisa dideleng ing meu ombenan karo Oatmeal lan Coklat Pale Ale sing dadi favorit perayaan.

5

Kastil Barberstown

Wong Straffan

Mulyo munggah dening geni ing Kastil Barberstown, omah negara sing apik dibangun ing abad kaping 13. Atmosfer ing Bèntèng iki salah siji kang unmatched, kita njamin paweling Natal nyekel munggah bakal ditemokaké ing Barberstown Castle snuggled munggah watara geni mbukak.