Tarian Sosial ing njaba Kildare sajrone Covid 19
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Gagasan Kildare Kencan Kanthi Beda

Nedha bening lilin, mawar abang siji, balon sing bentuke ati - wis tekan kana, rampung wae! Napa ora ngrayakake dina Valentine kanthi beda taun iki, kanthi saran saka Into Kildare.

1

Goleki Arty Dina-Dina Iki

Maynooth

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Carton House (@cartonhouse)

Nggolek sing beda banget kanggo nandhani acara katresnan iki? Ngenalke Paint Club ing Carton House! Acara sosial sing unik lan kreatif, Club Paint bakal diluncurake ing Manor House of Carton kanthi pelukis induk kanggo mbantu sampeyan nggawe karya agung sampeyan dhewe.

Klub Cat dirancang kanggo kabeh wong, kanthi pancen ora perlu pengalaman! Kabeh bakal diwenehake, kanvas, cat, kuda-kuda, sikat, apron, kabeh sing sampeyan butuhake yaiku dhewe lan akeh semangat!

Apa sampeyan artis sing mantep utawa pamula total, nikmati kreatifitas batin lan seneng-seneng karo Paint Club ing Carton House.

2

Kanggo Pasangan Luar Ruangan

Richardstown, Clane

Apa sing luwih romantis tinimbang metu ing udara sing seger ing deso Kildare sing pedesaan lan seneng ing njobo sing apik?

Nambani wong sing sampeyan tresnani sedina muput ing Abbeyfields Country Pursuits kanthi njupuk merpati lempung, kisaran senapan udara, panahan, lan pusat ekuestrian. Katering kanggo pesta cilik saka loro nganti pitung wong, iki minangka Valentine sing paling apik kanggo pasangan sing pengin golek pacaran kanthi beda.

Dumunung ing luwih saka 240 hektar deso Kildare sing apik, Abbeyfield kurang saka 20 menit perjalanan saka M50 ing Dublin.

3

Dijupuk menyang Banyu Karo Sing Dikasihi

Sallins

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Ger Loughlin (@bargetrip)

Apa sing luwih romantis tinimbang lelungan prau sing tenang kanthi santai ngambang ing kanal Kildare?

Ninggalake jagad liyane nalika sampeyan numpak kapal lan njupuk sepi banyu sing nglewati alam sing apik ing pinggir kanal.

Pelayaran pribadi charter Bargetrip.ie ing sadawane kanal, kanthi sampanye lan teh sore, kanthi pilihan sandwich, scone, kue lan teh sing alus. Tongkang anget lan kepenak karo kompor kayu, musik ing latar mburi lan meja njaba ruangan sing lembut yen sampeyan pengin metu ing njaba.

4

Entuk Horsing ngubengi Dina-Dina Iki

Brallistown Little, Tully

Kenalake wektu kencan kanthi plancongan menyang Stud lan Taman Nasional Irlandia. Ora ana wektu sing luwih apik tinimbang saiki kanggo ngunjungi Stud lagi dibukak ing taun 2019, lan ditambah karo foals bayi sing apik banget!

Mlaku-mlaku kanthi romantis liwat Taman Jepang lan ngujo Living Legends sing ngarani paddock Stud Irlandia.

Restoran Japanese Gardens minangka papan sing cocog kanggo nikmati makan siang sing santai lan santai kanggo wong loro, kanthi panganan sing enak lan enak kanthi nandheske rasa seger lan rasa.

5

Kanggo Penyayang Kewan

Rathmuck

Yen Valentine tresna karo kanca sing wulunen, bukak bukune sing apik lan atur tanggal menyang Kildare Farm Foods tanggal 14 Februari iki!

Kapenuhan kewan sing kepenak, gedhe lan cilik, Kildare Farm Foods minangka tanggal sing apik banget kanggo para pasangan sing pengin santai lan santai. Ing peternakan sampeyan bisa nemokake wallabies, manuk unta, alpaca, mara, babi, wedhus, ponies, rusa, wedhus lan liya-liyane!

Lali jajanan mewah sing mewah lan anggur sing larang regane, kok ora seneng mangan awan sing enak ing Tractor Cafe!

6

Hadiah Cepet

Donore, Naas

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Mondello Park (@mondellopark)

Wenehi Hari Valentine kanggo ngelingi taun iki kanthi lelungan menyang Mondello Park! Ing ajang motor olahraga internasional ngidini sampeyan memesan pengalaman balap ing supercar kanggo wong sing ditresnani - saiki sing bakal menang dadi Mitra Award of the Year!

Yen luwih seneng lungguh lan nonton, Mondello Park dadi tuan rumah Spring Break Bash Party tanggal 16 lan 17 Februari

Rong dina wektu trek terus-terusan, patang tata letak sing ora waras, kompetisi lisensi Nasional Drift Games 2019, mobil Drift Games Extreme, nitih penumpang lan tumindak drift luwih akeh tinimbang sing bisa ditangani manungsa normal - iki mesthine dadi tanggal V-Day paling apik NATE kanggo pacangan mobil kasebut ing urip sampeyan.

7

Hubungi Alam

Lullymore

Disokong dening Failte Irlandia lan Timur Kuno Irlandia, Taman Warisan Lullymore minangka pilihan sing unik lan nyenengake kanggo nggawa wong sing istimewa ing Dina Valentine iki!

Temokake sejarah kuno Lullymore, jelajahi rahasia lan crita lahan gambut, lan kunjungi jalur alam lan tlaga sing akeh banget sing bisa ditemokake ing saindenging alas Lullymore.

Uga ana cafe lan toko sing amba kanggo njupuk panganan ing situs lan akeh area piknik kanggo mangan ing njaba ruangan. Parkir gratis.