Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Gagasan Dina Bapak Kanggo Bapak Kildare Sampeyan

Apa ana liyane sing entuk hadiah hadiah kanggo Hari Bapak saben taun? Nambani Bapak sampeyan saben dina ing akhir minggu iki ing Kildare - wiwit main golf, balap mobil, mancing lan liya-liyane, ana macem-macem macem-macem perkara sing bisa ditindakake bebarengan karo Bapak!

Goleki wong sing beda taun iki, gumantung karo kapinterane. Terus - wani ngrawat Kildare!

1

Gawe bapakmu nesu!

Naas

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Mondello Park (@mondellopark)

Kanthi cara sing apik!

Nggawa menyang Mondello lan nganggep dheweke ngubengi kursus.

Pengalaman balap motor, pengalaman supercar, pengalaman mobil BMW, puteran panas - dhaptar ora ana enteke nanging sing dipilih kabeh bapakmu karo voucer. Brownie nuduhake ing kene kanggo dijupuk!

 

2

Golf iku cocog kanggo kursus ing Dina Bapak

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Into Kildare (@intokildare)

Ayo bapakmu duwe tukang pot lan puter kursus golf paling apik ing Irlandia, lenggah ing sekitar Kildare.

Rong puluh klub afiliasi karo Golf Union Irlandia liwat cabang Leinster lan loro ing antarane - ing K Klub ing Straffan lan Omah Karton ing Maynooth ngoperasikake kursus kursus parkland utama. Curragh minangka salah sawijining klub sing paling penting sejarah ing Irlandia, amarga biasane, wiwit taun 1852 dianggep paling tuwa ing negara kasebut.

Sampeyan uga duwe Palmerstown House, Naas, Moy Valley, Dunmurray Springs lan Palmerstown House sing bisa dipilih.

3

Aktifake

Klotan

Goleki bapakmu pers kanggo Ngupaya Negara Abbeyfield ing ngendi dheweke bisa melu macem-macem kegiyatan kayata njupuk merpati lempung, kisaran senapan udara, panahan lan trekking jaran - aja ngadeg ing ngarepe !!

Abbeyfield Country Pursuits in Clane, disetel ing luwih saka 240 hektar ing deso kanthi kuliah sing diwenehake kanggo saben kegiatan.

4

Kebon

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Into Kildare (@intokildare)

Yen bapak sampeyan seneng ngumbara ing pager kembang liar lan hektar kembang liar, mula dadi plancongan menyang salah sawijining kebon Kildare sing misuwur dina Minggu iki.

The Japanese Gardens are a must see, as is Burtown House in Athy which features enviable shrubberies, a rock garden, a sundial garden and a walled organic vegetable garden that has been in continuous production for over 150 years.

 

5

Father's Day for Foodies

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Lily O'Brien's (@lilyobriens)

If you’re really struggling with ideas on how to spoil your dad this father’s day, you can’t go too far wrong with chocolates! Support local and head to Lily O'Brien iku which has an abundance of treats for you to choose from. Better yet, you can personalise your gifts so pick your fav pic of you and your dad for a special gift this Father’s Day.