Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Inflasi Busting Trip Ideas

1

Mlaku lan Trails

KillAnthomas Woods

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Larry (@galwaybeard)


Seneng sawetara sesawangan ayu nalika sampeyan njupuk kulawarga metu ing mate apik sak alas Killinthomas. Njelajah habitat alam lan satwa liar Kildare minangka salah sawijining rekomendasi paling apik kanggo ngirit dhuwit!

Iki tandha dikirim lumaku liwat alas cocok kanggo kabeh anggota kulawarga lan kisaran ing dawa beda.

2

Manuk Awal Nangkep Cacing


Dadi, sapa sing ngomong yen mangan metu kudu larang?

Kildare wis akeh restoran lan gastro pub sing nawakake pilihan manuk awal banget atraktif sing bisa nggodha meh sapa! Ana macem-macem masakan wedhi restoran sing bisa dipilih sing bisa cocog karo kabeh anggota kulawarga.

Sawetara bisnis sing nawakake menu manuk awal kalebu:

Kanggo opsi liyane ing panggonan kanggo mangan lan ngombe klik kene.

3

Penawaran mangsan

Tansah dipikir metu ing kurban mangsan saka hotel kanggo nyimpen siji utawa loro!

Kita tresna marang Hotel Glenroyal mangsa anget nginep rong wengi. Diwiwiti saka € 207 kanggo wong loro sing nuduhake sarapan. Lan kanggo kulawarga, One Night Family Adventurers Paket iku kudu!

 

4

Pungkasane Penjualan Musim

Newbridge & Kildare

Kildare Village duwe luwih saka 100 merek sing bisa dipilih kanthi rega nganti 60% saka rega eceran ing saindhenging taun. Rencanakan item apa sing kudu ana ing dhaptar lan ngenteni kanthi sabar nganti Pengurangan Luwih diwiwiti!

Museum of Style Icons Newbridge Silverware nawakake free diakoni kanggo ngujo glamor lan fashion kaping liwat saka Putri Diana, Audrey Hepburn, Beatles lan liyane.

Lan uga ing Newbridge minangka pusat blanja regional paling gedhe ing Irlandia, Whitewater Shopping Center. Dolan maring situs web luwih dhisik kanggo mriksa tawaran musiman paling anyar lan aja lali takon ing toko babagan diskon siswa.

5

Entri gratis

Athy Walking Trail
Athy Walking Trail

Ana akeh sing kudu ditindakake ing sekitar Kildare sing ora bakal ngrusak bank.

Kanggo kegiatan kulawarga, kita utamané seneng tumuju Panganan Kildare Farm – Kebon binatang mung Kildare! Ngomong "Halo" kanggo Hilary lan Donald (unta) saka kita.

Sajrone mangsa (Maret nganti Oktober), Omah Castletown nawakake free entri ing Rebo pisanan saben sasi. Kesempatan sing sampurna kanggo ndeleng ing omah gaya Palladian abad kaping 18 sing nggumunake iki.

Yen sampeyan lagi cedhak Athy, njupuk EZxploring Peta Athy saka perpustakaan, papan wisata utawa hotel. Game interaktif iki njelajah pusat kutha Athy.