Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Gallop Liwat Heartland Irlandia Berkuda

3 Dina, 238 km, 148 mil

Rute: Kildare nganti Louth, liwat Westmeath lan Meath

fitur:  Stud Nasional IrlandiaCurragh

Ringkesan Journey

Rasakake kesenengan sing cepet banget, semangat lan kesenengan balapan sing murni ing tur jaran telung dina sing apik iki. Saka sawetara brondong sing paling luar biasa ing donya nganti suketan ijo lan lapangan perang sing jaran perang ngukir dalan liwat sejarah sejarah. Tur iki bakal nggawa sampeyan menyang jantung negara jaran Irlandia, kanthi akeh kejutan ing dalan.

Dina 1: 31 menit, 12 km, 7 mil

Rute: Kildare

Ringkesan Journey

Ngeculake, deg-degan, akeh wong sing surak - wiwiti balapan.

Sajrone 20 menit, sampeyan bakal nemokake loro kursus balapan paling apik ing Eropa: Punchestown lan The Curragh. Kanthi perasaan sing beda banget, Museum Militer Curragh sing cedhak fokus ing sejarah militer wilayah kasebut ing pameran sing nyenengake sing nyritakake kepiye cara kasebut digunakake kanggo wong Yakub ing taun 1686, bebarengan karo jaran perang, lan tentara Inggris nalika WWI. Judhul liwat padang rumput ijo, delengen pandelengan sabanjure Stud Nasional Irlandia. Ing kene, jaran campuran karo stargazing - utawa paling ora biasane - amarga superstisi pangadeg stud, Kolonel William Hall Walker. Kolonel kasebut nggawe grafik lair kanggo saben bocah lanang, lan yen dheweke ora seneng karo lintang-lintang, bocah lanang iku bakal didol. Ing museum studie sampeyan bisa maca grafik bocah cilik sing diarani Lord of the Sea: "Saturnus ing Omah kaping 5 ... nggawe dheweke apik banget kanggo tujuan balap utawa stud… ora ana gunane kajaba adol." Astrologi Equestrian kayane adoh sejuta mil ing jejer Taman Jepang, uga digawe dening Walker kanthi pitulung master hortikulturis Tassa Eida saka Jepang. Pancen papan sing apik banget kanggo kelangan wektu.

Poin sing Ditarik:  Pacuan Kuda PunchestownCurragh Pacuan Kuda, Museum Militer Curragh, Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Yen sampeyan duwe luwih akeh wektu

Ing Goffs, perusahaan penjualan darah ternak Irlandia, wolung adol getih dianakake setahun. Iki minangka acara sing nyenengake kanthi tumindak cepet lan jaran sing luar biasa. Ing Kilcullen, Berney Brothers Saddlery, didegaké ing taun 1880, minangka pertunjukan kriya, keahlian, lan ilmu berkuda sing unik.

Dina 2: 2 jam 13 menit, 114 km, 71 mil

Rute: Kildare nganti Westmeath

Poin sing Ditarik:  Desa KildareTaman Warisan & Penemuan Lullymore, Pacuan Balap Kilbeggan

Ringkesan Journey

Miwiti kanthi terapi ritel sethithik ing Kildare Village, toko ritel desainer paling gedhe ing Irlandia, sadurunge ngisi bahan bakar karo sawetara croissant ing Le Pain Quotidien, papan pertama ing Irlandia kanthi rantai boulangerie paling dhuwur.

Hedgerows verdant ngambah dalan menyang Taman Warisan lan Discovery Lullymore. Saiki taman luar ruangan sing padhang karo Famine Cottage, Biodiversity Walk lan Village Fairy, Lullymore nate mundur dadi monastik sing apik. Ing wiwitan abad kaping 18, kabeh iku owah nalika kabeh dipateni kajaba siji biksu, Thomas Foran.

Terusake rute sampeyan supaya bisa ndeleng Grand Canal - ing antarane taun 1834 lan 1852, layanan "kapal mabur" cepet bisa mlaku ing perairan iki, kanthi rong jaran narik prahu kanthi kecepatan udakara 7mph (butuh wektu 13 jam kanggo lelungan saka Dublin menyang Athy!)

Sabanjure yaiku Pacuan Kuda Kilbeggan, sing diterangake Sunday Times minangka pesona sing "nyelehake racetracks luwih gedhe - kaya Royal Ascot - ing papan teduh". Wiwit taun 1840an, kursus iki uga bakal dituduhake - mbesuk yen sampeyan wis milih taruhan, coba pikirake pemenang Grand Nasional taun 1916 sing kudu mlaku mulih amarga Paskah Bangkit!

Yen sampeyan duwe luwih akeh wektu

Kunjungi sulingan wiski paling tuwa sing duwe lisensi Irlandia ing Kilbeggan. Pesen luwih dhisik kanggo nemokake trik perdagangan, lan priksa manawa distileri pancen angker. Utawa mlebu ing Pub Roche ing Donadea. Ora - sampeyan ora mbayangno samubarang. Pub iki alon-alon nyelehake menyang rawa sing dibangun. Dibangun ing taun 1800-an, wis luwih saka satus kliwat iki.

Dina 3: 1 jam 47 menit, 113 km, 70 mil

Rute: Meat

Poin sing Ditarik: Pacuan Balapan Navan, Brú na Bóinne, Pertempuran Pusat Pengunjung Boyne, Laytown Strand

Ringkesan Journey

Nyetel nada kanthi apik kanggo trek saiki yaiku ngubengi 5,000 tanduran lan kembang ing Taman Altamont gaya Robinsonian abad 19.

Tema mekar iki diterusake nalika sampeyan terus menyang "Taman Irlandia", ing endi bukit Wicklow mekar kanthi sayuran ijo sing apik dikhiasi heather wungu. Nanging pisanan, kutha Wicklow regales kanthi crita rada kasar wiwit wiwitan abad kaping 18 ing Wicklow Gaol. Antarane, crita babagan narapidana sing diangkut saka Wicklow menyang Australia, kadang-kadang amarga kejahatan nyolong roti.

Saka 'Gates of Hell' sing diarani kasebut 'dadi ketenangan Wicklow ing Glendalough, misuwur amarga rong tlaga lan swasana spiritual. Ing desa monastik, pikirake babagan apa sing bakal ditindakake Glendalough ing masa kejayaane - nalika mundur kanggo para biksu sing golek perdamaian. Nanging nalika ngumbara menyang gunung-gunung ing saubengé, wenehi pikiran kanggo St Kevin sing ditarik ing abad kaping 6 kanthi tentrem lan kaendahan lanskap. Mlaku menyang pinggir banyu ing sendhang ndhuwur, sadurunge tumuju ing bukit-bukune ijo ing sacedhake grojogan Poulanass, sing bisa ngubengi watu mossy kanthi alus.

Yen sampeyan duwe luwih akeh wektu

Ngrampungake panganan kontemporer ing papan sing nyenengake lan santai saka Vanilla Pod ing Kells.