Ukuran Harrigans
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Dhaptar ember panganan lan omben Co Kildare sing paling utama

Kildare wis malih dadi panci rasa lan pilihan sing enak, kanthi bledosan restoran lan bar ndhuwur.

Mesthi wae ora bisa ndhaptar kabeh ing kene, nanging mung bisa menehi sawetara kanggo milih dhaptar ember!

1

Firecastle

Kildare

 

Apa sup utawa sandwich kanggo nedha awan utawa secangkir teh kanthi sajian obrolan, Firecastle ing Kildare wis dijamin! Disaranake nambah Bowl Poké sing enak menyang dhaptar ember panganan nalika ana ing Kildare. Dheweke janji yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal bali maneh lan kita setuju kabeh!
2

Auld Shebeen

Athy


Kita ora bisa nggawe dhaptar ember panganan & omben utama lan ora kalebu Auld Shebeen ing Athy. Kayane seger banget? Dheweke ngrasakake luwih apik, ditambah karo Panggang Panggang watu gawenan tangan utawa Sayap Ayam Crispy sing terkenal, Auld Shebeen duwe kabeh sing dibutuhake kanggo mangan sing sampurna.

3

Wutah

Kilcullen

Mangkene kanggo pecinta keju ing kana! Wutah, Michelin, premier Kildare, menehi saran pengalaman panganan bubar nambahake sajian Burrata sing apik iki kanthi tomat sundrop lan pusaka menyang menu makan siang Minggu. Fallon ora mung duwe restoran sing apik, nanging uga bar lan area duduk sing apik.

4

Rong Cooks Restaurant lan Bar Anggur

Sallins

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening TwoCooks (@twocooks_sallins)

Sampurna panganan ing Sallins dening tim bojo lan bojo ateges dijenengi tikel! Aturan musiman ing restoran iki lan nemtokake sayuran lan piring ing menu, sing beda-beda saka iwak seger nganti pilihan vegetarian, kabeh disedhiyakake nganggo boneka rasa seneng.

5

Kunci 13 Pub Bir

Sallins

Kunci13

Klasik mutlak, Kunci 13 Kulit Kentang Crispy sing diiseni Dubliner Red Cheddar, daging babi Irlandia sing empuk, bawang bombay lan ditambah karo sakuwine lombok manis sing kudu digawe ing dhaptar ember Kildare ing panganan & ngombe. Dumunung ing Sallins, Lock 13 Brew Pub minangka omah kanggo Kildare Brewing Company. Napa ora masangake pasugatan sing enak karo salah sawijining Pale Ales, IPA utawa Lagers? Kanthi ruang makan luar ruangan sing luar biasa, tur pabrik bir lan ngicipi bir minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake!

6

Aimsir

Celbridge

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening AIMSIR (@aimsir_restaurant)

restaurant 2 Michelin Star iki dumunung ing sakcedhake ayu Cliff ing Lyons ing Celbridge. Dipimpin dening pasangan bojo lan bojo sing bakat, Jordan lan Majken Bech Bailey, Aimsir dianugerahi Bintang Michelin mung patang wulan sawise dibukak maneh. Kanthi macem-macem pengalaman sing kasedhiya, sampeyan duwe pilihan kanggo milih sing cocog karo sampeyan lan rasa paling apik. Kita janji iku pengalaman sing ora bakal dilalekake.

7

Cunningham kang

Kildare

Go kabeh metu lan mangan ing kemewahan ing The Dining Room in Cunningham's. A menu Fantastic dikempalken kebak masakan Thai éca uga sawetara Klasik Eropah. Aja njaluk kita miwiti ing koktail! Kamar panedhaan ing Cunningham's minangka pengalaman sing ora bakal dilewatake kanggo kabeh penggemar panganan ing kana.

8

Roti & Bir

Moone

Dumunung ing Moone High Cross Inn sing umure 200 taun, Roti lan Bir iku ngimpi kuliner. Setelan mulyo pokok dipasangake karo menu ekstensif karo sawetara opsi vegetarian apik. Disaranake Risotto kembang kol kanggo sajian sayuran sing enak!

9

Masak saka Caragh

Caragh

Yen panganan laut dadi prekara sampeyan, kita mung duwe papan kanggo sampeyan. Saka prawns kanggo chowder kanggo salmon Masak saka Caragh aja nganti separo. Mangan santai ing Gastro Longue sadurunge mulyo karo segelas anggur ing Cooke's Bar utawa The Beer Park ing wayah sore musim panas.

10

Edward Harrigan & Sons

Newbridge

Aperol Sour sapa? Nalika nerangake koktail, iku aman ngomong Edward Harrigan lan Sons sing ahli ing pakaryan. Panganan kasebut dadi favorit ing antarane warga lokal ing Kildare amarga nggunakake produk Irlandia lokal sing paling apik kanggo nggawe menu sing apik kanggo kulawarga, bisnis, santai, acara khusus lan pesta pribadi.