Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Kildare kanggo Perawatan Diri

Ngalahake blues mangsa lan rusak kanthi istirahat ing Kildare

Nalika wayah sore lan peteng ndhelik lan swasana wiwit adhem lan saya sengsara, umume krasa blus mangsan. Yen sampeyan cukup beruntung duwe sisa saben taun suwene setaun, saiki wayahe paling pas kanggo mikir yen sampeyan break break kanggo break transisi antarane musim gugur lan mangsa lan menehi sampeyan soko kanggo ngarep-arep .

Nalika istirahat spa, blanja, sawetara cemilan sing enak lan umume ngurutake urutan paling dhuwur, Kildare wis akeh pilihan ing kabeh kategori - sampeyan butuh 24 jam, utawa sawetara dina, sampeyan bakal nemokake akeh pilihan cocog karo buku harian lan anggaran sampeyan. Dadi, terus ngrusak awakmu, sing pantes!

1

tetep

Omah Karton Maynooth wis wiwit dianggep minangka salah sawijining pengalaman hotel mewah Irelands, lan kaya nasib, dheweke entuk paket spa sewengi ing wektu iki sing bakal ngidini sampeyan nemu hotel lan spa kanthi kamulyan.

Paket iki kalebu nginep sewengi ing salah sawijining Kamar Fairmont King kanthi sarapan gratis sing disedhiyakake ing ruang makan ing omah mau esuk. Kajaba iku, sampeyan duwe perawatan spa 55 menit ing Carton House Spa lan Wellness sing nembe dianyari kanthi akses menyang fasilitas kesehatan sing apik sadurunge utawa sawise perawatan.

Sawise rampung kabeh santai lan santai, resor seluas 1,100 hektar kasebut nduweni sawetara jalur mlaku-mlaku lan muter kanthi mandhiri, lapangan tenis, mancing, elang lan golf - pancen ana gegayuhan kanggo kabeh wong ing Carton House.

Pilihan plancongan spa liyane sing apik ing Kildare kalebu Athy's Hotel Clanard Pengadilan sing uga duwe Revive Garden Spa lan Kamar Kecantikan sing nembe dianyari kanthi pirang-pirang paket spa sing kasedhiya ing situs web kasebut.

Yen sampeyan luwih cedhak karo Naas, nanging golek negara sing bisa uwal saka desa Kildare - Hotel Killashee House pilihan liyane sing cocog karo fasilitas hiburan seni lan 18 kamar spa mewah

Yen wis ngalami perawatan kraton lan wis seger - apa ora tekan toko lan senengi terapi ritel !?

2

Telekomunikasi

Punapa mawon sing sampeyan pengin waca nalika tekan toko, Kildare wis dijamin, saka pusat blanja, pusat kebon, barang kerajinan, galeri seni, pilihan panganan gourmet sing bakal digawa mulih - kabeh ana ing kene.

Pusat Perbelanjaan Whitewater : Dumunung ing Newbridge, iku salah sawijining pusat blanja regional paling gedhe ing Irlandia lan nganti 70 toko kanggo dideleng

Desa Kildare: Sanajan ora butuh perkenalan, luwih aman yen Desa Kildare minangka omah sing gaya terjangkau nanging mewah ing Irlandia. Dumunung ing Kutha Kildare, iku mandeg banget kanggo njupuk penawaran desainer ing 100 butik kasebut.

Desa Kerajinan Bengkok : Desa Kerajinan Athy's Crookstown minangka salah sawijining pusat seni lan kerajinan, uga duwe gerabah, coklat lan toko hadiah, uga studio desain seni seni kaligrafi lan kertu - luwih disenengi dening para pengrajin sing nggoleki barang-barang unik sing bisa digawa mulih dadi souvenir.

Piranti Lunak Newbridge : Sanajan sampeyan ora tuku - sampeyan bakal nemokake akeh pilihan kanggo browsing ing Newbridge Silverware. Saliyane ing toko utama, uga main ing Museum Ikon Gaya lan Pabrik Kerajinan sing loro mbukak kanggo tur mlaku-mlaku. Dhewe, kafe, Domo Emporium, menehi saran banget yen sampeyan lagi golek makan siang, kopi sing enak, utawa mung teh utawa kopi kuno.

Galeri Seni Kilcock:  Penggemar galeri seni bakal seneng galeri intim iki ing Killcock sing nampilake lukisan, patung lan cetakan apik kanthi kabeh jeneng utama ing seni Irlandia.

Pusat Taman Johnstown: Pengunjung sing nganggo driji ijo bakal ana ing elemen kasebut kanthi ngumbara ing saindenging pilihan tanduran lan kebon paling gedhe ing Irlandia. Yen wis rampung, sampeyan uga bisa lungguh lan nikmati cangkir kopi ing lokasi.

3

cemilan

Kamar Teh Victoria

Kamar Teh Victorian ing Maynooth duwe pilihan kue, mangan awan lan kopi panggang dhewe. Bukak pilihan njupuk metu saka dina Selasa - Minggu - sampeyan uga bisa lungguh ing plataran yen ana pitunjuk cepet sing digoleki.

Kunci 13 Brewpub

Produksi lan bir kerajinan bermutu lokal, Lock 13 Brewpub minangka unggulan ing Maynooth lan dianjurake supaya mandheg yen sampeyan ana ing wilayah kasebut.

Masak saka Caragh

Dumunung ing Naas, Cookes of Caragh wis mapan ing industri perhotelan amarga wis digunakake sajrone 50 taun. Pilihan liyane kanggo nedha awan / makan, nanging yen swasana ati, menu koktail uga disenengi para pengunjung… ..

Hartes saka Kildare

Gastropub, Harte's Kildare sing menang kanthi multi-penghargaan, dununge ana ing tengah-tengah Kildare Town minangka papan sing kepenak kanggo nyedhiyakake panganan sing enak kanthi fokus ing pametumu lokal. Yen sampeyan mung mampir, dheweke uga bakal menehi penawaran deli sing apik

Dew Drop Inn lan Brewhouse

Pilihan gastropub sing apik banget ing Kill lagi wae M7, The Dew Drop Inn nate nyekel Gastropub Terbaik sing prestisius ing penghargaan Kildare lan uga tampil ing rekomendasi Paolo Tulio's Rasa Irlandia.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pilihan sing kasebut ing ndhuwur, klik link ing ngisor iki!

Opsi hotel spa ing Kildare

Blanja ing Kildare

Panganan lan cemilan