Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Titik Brunch Paling Anyar ing Kildare

Ora ana sing padha kaya sarapan ing akhir minggu.

Ora kaya sarapan cepet-cepet sing sampeyan ajar sajrone minggu, nedha awan minangka panganan sing kudu dielingi karo kanca-kanca sing apik lan bisa uga… sawetara mimosa.

Kita wis ngrampungake limang papan sing paling apik kanggo sarapan ing akhir minggu iki.

1

The Gallops - Hotel Kildare House

Kildare

 


Atmosfer anget lan sambutan ing The Gallops saka Hotel Kildare House ndadekake panggonan sampurna kanggo brunch sayah

Dumunung ing tengah kutha Kildare, disaranake Endhog Florentine utawa Toast Prancis sing enak disuguhake nganggo sirup maple lan daging babi sing renyah yen sampeyan rasane legi.

2

Dunne & Crescenzi

L'Officina

Telat blanja? Nemu pangan mangsan éca ing Desa Kildare, kanthi menu sing cocog karo saben rasa.

Iki minangka papan sing apik kanggo nikmati panganan lan anggur Italia kanthi swasana sing ramah lan ramah.

3

Thomas Sutra

Kildare

Cedhak karo Kildare Village lan pusat kutha Kildare, kok ora metu kabeh lan duwe Irlandia lengkap kanggo brunch? Ing Thomas Sutra ora mung duwe menu sarapan apik nanging uga pilihan menu sehat kang kalebu woh-wohan & yogurt mangkuk éca, panglipur mangkok bubur lan éca seger panggang scone. Apa kita lali nyebutake alpukat lan roti sourdough?

4

Restoran Taman Jepang

Stud & Taman Nasional Irlandia

Dumunung ing Stud & Taman Nasional Irlandia, Japanese Gardens Restaurant mbukak saka 9am lan bangga ing aturan prasaja, pangan sehat karo emphasis ing freshness lan roso.

Ora mung duwe pasugatan, kue lan kopi sing apik banget, nanging uga duwe Egg McMuffin sing misuwur. Ngenteni apa maneh ?!

5

Kafe Pasar Shoda

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening The Brunch Brief (@brunchbrief)

Papan sing apik kanggo acara apa wae.

Ing emphasis ing Kafe Pasar Shoda punika ing kualitas apik pangan sehat, kopi tukang lan kurban anggur unik. Sajian favorit kita kudu pancake karo woh wohan beri seger, kompote woh lan Nutella.

Mmmmm…