Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Titik Brunch Paling Anyar ing Kildare

Ora ana sing padha kaya sarapan ing akhir minggu.

Ora kaya sarapan cepet-cepet sing sampeyan ajar sajrone minggu, nedha awan minangka panganan sing kudu dielingi karo kanca-kanca sing apik lan bisa uga… sawetara mimosa.

Kita wis ngrampungake limang papan sing paling apik kanggo sarapan ing akhir minggu iki.

1

The Gallops - Hotel Kildare House

Kildare

 


Swasana anget lan nyenengake ing The Gallops of Kildare House Hotel ndadekake papan sing apik kanggo sarapan sing santai

Dumunung ing tengah kutha Kildare, disaranake Endhog Florentine utawa Toast Prancis sing enak disuguhake nganggo sirup maple lan daging babi sing renyah yen sampeyan rasane legi.

2

Dunne & Crescenzi

L'Officina

Blanja telat? Rasakake panganan mangsan sing enak ing Desa Kildare, kanthi menu sing cocog karo saben selera.

Iki minangka papan sing apik kanggo nikmati panganan lan anggur Italia kanthi swasana sing ramah lan ramah.

3

Thomas Sutra

Kildare

Cedhak karo Desa Kildare lan pusat kutha Kildare, kenapa ora metu kabeh lan duwe Irlandia sing lengkap kanggo sarapan? The Silken Thomas ora mung duwe menu sarapan sing apik, nanging uga menu pilihan sing apik sing kalebu mangkuk buah & yogurt sing enak, mangkuk bubur sing nyenengake lan scone panggang sing enak. Apa kita lali nyebutake roti alpukat lan roti asam?

4

Restoran Taman Jepang

Stud & Taman Nasional Irlandia

Dumunung ing Stud & Taman Nasional Irlandia, Restoran Gardens Jepang dibukak wiwit jam 9 esuk lan bangga menehi panganan sing enak lan enak kanthi nandheske rasa seger lan rasa.

Ora mung duwe pasugatan, kue lan kopi sing apik banget, nanging uga duwe Egg McMuffin sing misuwur. Ngenteni apa maneh ?!

5

Kafe Pasar Shoda

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening The Brunch Brief (@brunchbrief)

Papan sing apik kanggo acara apa wae.

Penekanan ing Shoda Market Café yaiku panganan sehat sing apik, kopi tukang lan nawakake anggur sing unik. Panganan sing paling disenengi yaiku pancake kanthi woh wohan beri, compote buah, lan Nutella.

Mmmmm…