Silken Thomas 12
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Restaurants Best Kildare

1

Palmer

K Club, Straffan
Teras Thepalmer Kclub
Teras Thepalmer Kclub

Seneng pengalaman dining modern, pametumu lokal sumber lan koktail éca ing The Palmer ing K Klub. Teras gilap ndadekke njaba ing karo views nggumunke saka Palmer Course, lan sing sore kadhemen seri geni-pit (lan wiski!) bakal tetep anget.

Kanggo sarapan, nedha awan utawa nedha bengi, The Palmer duwe kabeh!

2

RongCooks

Sallins
Wong loro 4
Wong loro 4

Dumunung ing pinggir Grand Canal ing Sallins, sing menang penghargaan RongCooks iku pengalaman dining sampurna kanggo seneng sawise mate hearty, siklus utawa cruise karo kulawarga utawa kanca-kanca.

 

 

3

Roti & Bir

Moone
Roti & Bir Daging Sapi Guinness Casserole
Roti & Bir Daging Sapi Guinness Casserole

Bocah anyar ing blok, Roti & Bir ing Moone High Cross Inn nggunakake produk lokal lan bahan kanggo nggawe menu mawarni-warni lan mangsan. Iki minangka salah sawijining bandha Kildare sing didhelikake, lan siji kanggo dhaptar ember!

4

Domo's Emporium

Newbridge
Teh Sore Domos Emporium 1
Teh Sore Domos Emporium 1

Teh sore disuguhake ing piranti meja vintage sing paling apik - suguhan elegan sawise ngunjungi Museum Ikon Gaya ing Piranti Lunak Newbridge. Kasedhiyan winates, priksa manawa sampeyan duwe buku paling ora sedina sadurunge riko.

5

Thomas Sutra

Kutha Kildare
Silken Thomas 15
Silken Thomas 15

Ora ketompo wektu dina, ing Thomas Sutra wis dijamin kanggo sarapan, nedha awan utawa nedha bengi. Dumunung ing tengah kutha Kildare, bisnis sing dioperasikake kulawarga iki mesthi bakal menehi sambutan sing anget, panganan sing apik lan layanan sing luar biasa.