Ombenan Natal
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Pakar bir lan anggur Kildare menehi pasangan Natal sing paling apik

Bir lan anggur paling apik ing Kildare kanggo musim panganan perayaan

Kanthi wektu Natal sing cepet nyedhak, panelusuran kanggo iringan bir lan anggur sing sampurna bakal dadi prioritas utama kanggo para penggemar tipple utawa loro perayaan.

Kildare kebak produsen bir lan spesialis anggur, mula kita mutusake nyerahake marang para ahli kanggo menehi tips lan rekomendasi sing paling apik - maju maju Barry Flanagan, Ronan Kinsella lan Michelle Lawlor saka Lock 13 brewpub, The Dew Drop Inn lan Perusahaan Anggur Nude mungguh.

1

Selehake penginapan kanggo pilihan bir kerajinan sing apik

Dew Drop Inn
Dew Drop Inn

Ronan Kinsella saka Kill's sing menang penghargaan gastro pub lan hotspot bir kerajinan The Dew Drop Inn pisanan karo dheweke. pilihan saka bir

Bir sing miwiti kabeh iki - sangang puluh enem bir-yaiku oatmeal pucat ale Dikempalken karo enem macem-macem varieties saka malt, akeh hop donya anyar, lan hop garing gedhe, kombinasi iki mbantu kanggo nggawa metu sawetara ambu gedhe tenan, nalika akeh malts lan biji-bijian mbantu kanggo nyedhiyani sugih Golden-werna bir. Kanggo sing abot karo rempah-rempah, Ronan uga nyaranake sangang puluh enem minangka iringan sing padhet kanggo masakan apa wae sing bisa dipangan.

Ing sabanjure - bir paling populer lan paling disenengi ing The Dew Drop - Wina sing luwih gedhe. Biasane diseduh nganggo malt Wina, iku malt unik sing menehi bir warna kuning sing apik banget. Ronan menehi jaminan manawa Wina luwih gedhe bakal narik kawigaten para penggemar bir. Gunakake info iki sing dikarepake.

Paling pungkasan, rekomendasi katelu Ronan yaiku bir Weiss, bir jenis Jerman sing bubbly kanthi aroma rempah-rempah gedhang lan cengkeh, uga basa malty lan finish garing. Butuh sawetara wektu kanggo nguwasani bir Weiss sing sampurna, nanging sing apik mesthi butuh wektu, kaya sing diucapake.

2

Sampeyan ora bisa nuthuk Kunci

Lock13 Hadiah
Lock13 Hadiah

Lock 13 Brewpub minangka favorit lokal tenan ing Sallins (lan liyane Kildare). Owner Barry Flanagan nyemangati a toko lokal nyedhaki taun iki nalika nerangake bir Natal - lan kene Rekomendasi kanggo brews Natal Day.

Kanggo panganan laut, salad appetiser utawa masakan pedhes, Barry nyaranake Jus Listrik IPA, IPA 5.5 persen kabur gedhe sing diisi hop Amerika, cathetan tropis, jeruk bali, lan potong sing apik banget sing diarani mozaik.

Rekomendasi perayaan Barry sabanjure yaiku sing gedhe - ing Chapel Lane luwih gedhe - kang adoh saka bir paling populer ing Kunci 13. Bir iki digawe karo hops Jerman lan wis Petunjuk saka rempah-rempah lan Petunjuk saka roso biskuit, kang ndadekake tambahan sambutan kanggo sembarang nedha bengi Thanksgiving. Ambune seger lan murni, lan luwih becik disedhiyakake ing kadhemen. Kanthi kalkun, saos, lan isi ing Natal.

Kanggo pasangan panganan cuci mulut sing paling penting, ujare Barry Kunci 13 Baby Boom susu kental, bir peteng sing ditambahake laktosa, nduweni rasa kopi coklat moka sing digabungake karo sajian kaya kue coklat utawa tart coklat. Uga cocog banget karo panganan coklat peteng Belgia, uga keju sing kuwat.

3

Saben dina iku dalan anggur-ding

Anggur Nude
Anggur Nude

Un-wined Natal iki karo pilihan ndhuwur iki saka Nude Wine Company Michelle Lawlor.

Ana rong dalan sing bisa dituju kanggo anggur putih Natal iki. Sampeyan bisa tetep klasik kaya Shadley, anggur putih garing kaya chardonnay, utawa Sauvignon Blanc, kang fruitier.

Taun iki Perusahaan Anggur Nude nawakake rong pilihan sing beda kanggo musim perayaan.

Kanggo nedha awan Natal, Michelle nyaranake Albarinio, sing asalé saka wilayah Spanyol Lor ing ngendi Camino de Santiago bisa ditemokake. Anggur sing diasilake ing kana yaiku segelas anggur sing wangi, fruity, peachy, apricot zesty, lan woh-wohan sing mateng cocog karo salmon lan kerang.

Yen kaya umume kita, sampeyan ora bakal teka ing Yunani kanggo Natal, saran Natal iki asale saka Kreta, lan baja lan lemony kanthi rasa asin.

Paling apik disedhiyakake karo sing rada asin, kayata steak utawa panganan laut. Iku apik kanggo ngawula karo daging putih kaya babi utawa kalkun uga.

Kanggo nedha bengi Natal Day, mung bisa dadi abang, lan Nude Wine Company duwe rong pilihan ing kene, siji saka Prancis, lan siji saka Italia.

Anggur Perancis minangka woh tradisional nanging pedhes Bordeaux, kang fruity karo Petunjuk saka rempah-rempah. Nduweni aroma cranberry tipis sing nglengkapi kabeh rasa liyane ing riyaya Natal sampeyan.

Anggur sabanjure yaiku rasa ceri abang cahya, sugih karo jamu lan rempah-rempah saka Italia Lor sing diarani Valpolicella Ripasso. Iku uga acidity luar biasa sumilir, kang apik banget kanggo Cut mudhun lemak sing bisa ing riyaya Natal Panjenengan.

Sing pasangan anggur lan bir kothak mati, Cheers/Sláinte/Santé utawa cara apa sampeyan seneng ngomong iku! Yen sampeyan perlu bantuan karo opsi pangan perayaan liyane - katon ing kiriman kita liyane ing tasteofkildare.ie!