Athy Kali Barrow
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Mlaku-mlaku mlaku ing ndhuwur Kildare kanggo dideleng

Kanthi "musim panas ruangan" liyane ing cakrawala, ora ana sing diarani mlaku-mlaku. Yen dalan sing biasa sampeyan ora duwe petualangan lan sampeyan golek sing anyar, aja nganti luwih adoh amarga bakal nuduhake sawetara rahasia paling apik ing Kildare ing ngisor iki.

Nggoleki kita limang papan paling dhuwur sing bisa ditemokake kanggo nggoleki dalan liyane ing Kildare.

Kanggo penggemar sejarah lan arsitektur: The Barrow Way

Sanajan status minangka permata sing didhelikake, Cara Barrow nduwe reputasi minangka salah sawijining jalur mlaku paling apik ing negara iki. Wiwit ing Lowtown, County Kildare, dalan lengkap nganti 114km, uga nutupi bagean Kilkenny, Laois lan Carlow ing rute.

Perjalanan kasebut Kildare ngliwati kutha-kutha lan desa-desa sejarah kayata Robertstown, Rathangan, Monasterevin lan Athy, lan nawakake pemandangan Hill Hill lan Pegunungan Wicklow sing apik banget. Kanthi akeh titik sejarah lan arsitektur sing ditampilake ing rute kasebut, lintasan kasebut menehi wawasan unik babagan sejarah Irlandia sing apik banget.

Cara Barrow 1

Kanggo kabeh kulawarga: Cagar Alam Pollardstown Fen

Kita ora bisa nyritakake jalur sing apik banget ing Kildare tanpa rame-rame Cagar Alam Pollardstown Fen. Dumunung 3km saka Newbridge, iku wilayah konservasi sing ditemtokake adhedhasar 220 hektar lahan gambut alkalin. Kahanan langka ing Irlandia lan Eropa Kulon, kalebu flora lan fauna sing unik lan maneka warna, sing bisa dingerteni para pengunjung sajrone ngalamake.

Setelan sing tenang ora dideleng karo Hill of Allen ing kadohan, ana macem-macem rute sing bisa dinikmati ing saindhenging fen, kanthi mlaku kanthi daur ulang sing menarik ing sadawane dalan sing diangkat.

Nalika asu disambut, segawon kasebut kudu dipimpin ing saben wektu lan tas sampah segawon kudu digawa lunga amarga ora bisa dibuwang ing situs. Bocah-bocah uga kudu diawasi sajrone kunjungan, luwih-luwih nalika ana ing boardwalk.

Kanggo nggawe dina: Dataran Curragh

Babagan 5,000 hektar saka Kutha Kildare nganti Newbridge, Dataran Curragh minangka wilayah ara-ara samun sing paling gedhe durung ditemtokake ing Irlandia, lan salah sawijining sejarah sing akeh banget.

Minangka dataran sing mbukak, sampeyan bisa mlaku meh kabeh arah. Sing miwiti awal bakal seneng ndeleng sawetara jaran paling apik ing Irlandia sing nempuh trek, dene sing mlaku ing wayah sore bakal weruh srengenge sing paling ajaib ing Kildare.

Curragh minangka permata langka ing babagan pinunjul alam lan budaya, kanthi pengunjung bisa dipilih nalika malang lan macem-macem kegiatan sing ditawakake. Tengara Kildare sing misuwur uga dununge Pacuan Kuda Curragh, Museum Militer, Pet Farm Pet Karibu lan klub golf paling tuwa ing Irlandia, Klub Golf Royal Curragh.

Dataran Curragh 2

Amarga kesasar ing kabeh: Maze Kildare

Kanggo seneng-seneng kulawarga sing ora disenengi kanthi bonus tambahan sing luar biasa, Kildare Maze kudu dadi petualangan kulawarga Minggu musim panas iki. Kanthi luwih saka 2km dalan sing diapit 1.5 hektar pager, para pengunjung nantang golek dalan menyang menara sing ndeleng ing tengah labirin sing jembar iki.

Pemandangan panoramik pedesaan Kildare bisa dinikmati saka menara ndeleng, sing uga menehi gambaran babagan garis besar labirin. St Brigid, santo pangreksa Kildare, minangka inspirasi kanggo desain, sing nggabungake salib St Brigid sing ana ing patang kuadran labirin.

Kanthi maze kayu, kabel zip, golf gila lan kursus serangan uga ana, Maze Kildare bakal mlaku-mlaku ing musim panas menyang level sabanjure!

Kildare Maze 7

Kanggo penyayang alam lan kewan: Liffey Walk - Clane lan Circuit Liffey River

Cocog kanggo nonton manuk lan satwa, ing Clane lan Kali Liffey Circular minangka pengalaman sing nyenengake kanggo wong sing pengin nyambung karo alam. Jejak mlaku kanthi daur ulang nutupi luwih saka 6km lan nampilake akeh karakter sing menarik ing rute, kalebu mink, kingfisher, otter lan liya-liyane.

Sanajan dununge ing sacedhake kutha Clane sing sibuk, lorong kasebut nyedhiyakake uwal sing tenang kanggo wong sing golek katenangan lan tentrem. Wong-wong sing pengin nggawa petualangan kasebut kudu dielingi manawa segawon kudu dijaga terus-terusan.

Kanggo kastil kanthi kulawarga: Mullaghreelan Wood

Lokasi sing gaib kanggo kenaikan musim panas, Kayu Mullaghreelan, cedhak Kilkea ing County Kildare, angel dikalahake. Jejak loop 2.3km disetel ing lokasi sing apik ing sacedhake pucuk bukit, sing katon ing Kastil Kilkea sing apik. Para penyayang sejarah bakal seneng banget babagan crita babagan monumen kuno iki, dene sing pengin ndandani sifate bakal ditemokake ing kembang liar sing ana ing saindenging kebon alas.

Favorit kulawarga, iku jejak musim panas sing sampurna - nanging bisa uga dadi sithik murub nalika hawa Irlandia tumindak salah, mula aja lali sumur!

Mullaghreenwoodrsze