Hotel Relax
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Istirahat Taun Anyar paling apik ing Kildare kanggo 2022

Mulai 2022 ing cathetan tengen karo trip kanggo sawetara hotel ndhuwur Kildare

Januari iku sasi lawas, lan ora ana sing luwih apik kanggo ngilangi sasi kapisan sing dawa lan surem ing taun kasebut kanthi ngobati sawetara wektu lan nyenengi sawetara R lan R sing dibutuhake sawise taun sing sibuk lan periode perayaan sing sibuk. . Hotel Kildare uga ahead saka game lan wis duwe sawetara tawaran sarwa nimbang kanggo Taun Anyar. Dadi apa sing nunggu?

1

Omah Karton

Maynooth

 


Mbukak maneh sadurunge ing 2021 sawise restorasi ekstensif, Omah Karton iku favorit dawa-ngadeg lan salah siji saka "perhiasan makutha" Kildare nalika nerangake pengalaman hotel.

Hotel kasebut janji manawa upgrade anyar bakal nggawe pengalaman tamu sing digambar maneh kanggo pengunjung sing bali lan anyar ing hotel kasebut.

Restoran kasebut, Kathleen's Kitchen, nyedhiyakake rasa asli Irlandia kanthi bahan-bahan musiman sing diprodhuksi sacara lokal. Kanthi pesenan kanggo nikmati Kathleen's Kitchen Experience ing Taun Anyar, sampeyan bakal bisa nikmati ing ngisor iki:

  • Akomodasi mewah siji wengi ing kamar tamu Fairmont ing The Garden Wing utawa The House
  • Esuke sarapan ing The House
  • Mangan sore telung kursus ing Kathleen's Kitchen
  • Tamu hotel seneng akses gratis menyang fasilitas kesehatan seni Carton House kalebu kolam renang, gym, jacuzzi, kamar uap, sauna, jalur mlaku-mlaku, sepeda lan lapangan tenis.
2

Hotel Glenroyal

Maynooth

 


Maynooth kang Hotel Glenroyal wis mung dibukak ngulandara dining paling anyar - The Enclosure Restaurant- lan padha dibukak paket Enggal kanggo ngrameke.

Nalika rawuh, para tamu bisa nikmati salah sawijining koktail khas sing dipilih kanthi teliti dening mixologist sing menang penghargaan hotel.

Njupuk ing sakcedhake nengsemake saka anyar 1920-an dekorasi mewah lan nikmati dhaharan mewah sing disiapake nggunakake bahan-bahan lokal sing paling apik, lan yen wis rampung, sampeyan bisa pensiun menyang kamar deluxe sing apik gayane banjur nulungi sampeyan menyang bar sarapan sing enak esuk.

Paket kalebu:

  • Akomodasi sewengi karo sarapan enak esuk
  • Signature Cocktail nalika rawuh
  • Nedha bengi 3-Kursus sing enak ing Restoran Enclosure
  • Panggunaan lengkap Leisure Club kalebu kolam renang 20m
  • Parkir gratis & WIFI
3

Cliff ing Lyons

Celbridge

 


Yen iku uwal mewah idyllic menyang negara sing sampeyan goleki, Cliff ing Lyons wis kabeh sing perlu ing spades - mung Wigati sing lagi mbukak sawise 26 Januarith ing Taun Anyar.

paket Country Classic sing kalebu Tetep sewengi ing Estate picturesque utawa kamar blumbang Lily karo telung-mesthi nedha bengi ing Restaurant Mill uga klebu. Yen sampeyan durung adol - sarapan Irlandia lengkap esuk uga kalebu.

Biaya saka €370 lan kanggo €485 kanggo wong loro nuduhake. Tambahan upgrade bakal ditrapake kanggo jinis kamar liyane.

4

Hotel Killashee

Naas

 

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Killashee (@killasheehotel)


Panggonan sing sampurna kanggo bisnis, acara, pasangan lan kulawarga, Hotel Killashee menehi tamu karo plethora aktivitas kanggo kabeh. Nanging, yen ana ing sadawane garis retret spa sampeyan mikir kanggo uwal Januari - Killashee duwe paket sing sampurna kanggo sampeyan - The Overnight Spa Escape Revival

Iki kalebu:

  • Tetep sewengi ing kamar sing mewah lan wiyar, kanthi sarapan Irlandia lengkap ing wayah esuk
  • Mangan telung sajian
  • Akses menyang Suite Hydrotherapy
  • Perawatan spa 30 menit, ing ngendi sampeyan bisa milih salah siji saka ing ngisor iki:
    • Swedish Back Pijet
    • Pijat Gulu & Pundhak
    • Elemis Skin Booster Facial
    • Eksfoliasi Awak
    • Pengapungan Kering
  • Panggunaan lengkap Killashee's Leisure Center
5

Hotel Clanard Pengadilan

Athy

 

Bintang papat sing menang penghargaan iki hotel dumunung ing Athy bangga karo layanan sing luar biasa lan misuwur amarga keramahan Irlandia sing mbukak. Paket Winter Getaways bakal diluncurake ing saindhenging Taun Anyar, nanging kudu eling yen hotel ditutup wiwit 3 Januari.rd nganti tanggal 21 Januarist kanggo sawetara renovations.

Paket nginep lan mangan sewengi kalebu nedha bengi papat lan sarapan Irlandia sing akeh esuk. Akses gratis menyang K Leisure Center uga kalebu.

6

Pengadilan Hotel Yard

Leixlip

 


Leixlip kang Pengadilan Hotel Yard punika dicokot saka permata didhelikake ing ngarep hotels in Kildare lan sampeyan bisa ngaso njamin sambutan anget nunggu ing Court Yard Hotel Winter iki. Nawarake Wine lan Dine minangka pilihan liburan sing apik kanggo wong-wong sing uga seneng steak sing apik.

Paket iki kalebu:

  • Seneng Tetep Sewengi ing Kamar Tamu Mewah
  • Sarapan Irlandia Lengkap
  • Papat Course Meal Festival ing SteakHouse 1756 Restaurant
  • Sambutan Gelas Prosecco utawa Anggur nalika Rawuh kanggo Nedha bengi
7

Hotel Westgrove

Klotan

 

Clane kang Hotel Westgrove iku pilihan sarwa liyane kanggo break Taun Anyar lan paket mangsa mbungkus iku nyolong, karo prices miwiti saka mung €139 lan kalebu:

  • Akomodasi Sewengi ing siji kamar tamu sing wiyar
  • Sarapan Irlandia Lengkap
  • A loro-mesthi nedha bengi
  • Ora mbayar pesenan
  • Pembatalan gratis nganti 48 jam sadurunge tekan
  • Akses gratis menyang Leisure Club * Elinga kabeh slot nglangi lan / utawa gym kudu dipesen langsung karo Leisure Club ing 045 989990 yen sampeyan wis nggawe pesenan.

* Tarif iki bisa dipesen kanggo nginep antarane 1 Desember 2021 lan 28 Februari 2022, tundhuk kasedhiyan nalika pesenan.