Newbridge Silverware 8
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Blanja ing Kildare

Kanggo pengalaman blanja utama, lali bungkus paspor lan coba bungkus botol lotion cilik menyang baggies sing disetujoni bandara sadurunge mlebu pesawat menyang London utawa Paris - Kildare minangka tujuan blanja anyar ing peta kanthi kabeh sing dikarepake lan liya-liyane.

1

Outlet Desa Kildare

Nurney Road, Co Kildare

Mlumpat, mlumpat lan mlumpat saka ngendi wae ing Irlandia, kanthi dalan utawa ril, Kildare duwe akeh blanja sing bakal nggawe sampeyan lan dompet sampeyan sibuk. Pangareping antarane, kaya sing dingerteni dening para pembeli sing cerdas yaiku Outlet Desa Kildare sing nawakake diskon nganti 60% kanggo label desainer.

Lan nalika musim panas meh, ora ana alesan sing luwih apik kanggo mecut plastik lan nganyari lemari klambi kanthi sawetara desainer utama. Butuh sawetara tampilan modern ing butik kayata Anya Hindmarch, Lulu Guinness lan Kate Spade, bukak sikil sampeyan ing LK Bennett lan Kurt Geiger, wenehake pawon menyang kitsch kembang ing Cath Kidston, jupuk kamar turu ing Bedeck utawa wenehi jedhing hotel sing dirasakake ing Molton Brown.

Outlet Desa Kildare wis ngowahi pengalaman blanja dadi wujud seni - ngilangi kabeh stres sing ana gandhengane karo blanja pusat kutha. Outlet wis rampung kanthi iritasi utama - tas - kanthi nawakake pilihan tanpa tangan kanthi rega € 5 ing endi tuku sampeyan bakal diklumpukake lan ditahan kanggo sampeyan ing kantor informasi nganti sampeyan siap nglumpukake.

2

Piranti Lunak Newbridge

Newbridge, Co Kildare
Newbridge Silverware 8
Newbridge Silverware 8

Priksa manawa sampeyan lelungan menyang Pusat Pengunjung Silverware Newbridgelan Museum Ikon Gaya uga Museum kasebut, sing nyedhiyakake busana nganggo legenda layar kayata Audrey Hepburn lan Elizabeth Taylor, bakal menehi inspirasi kanggo pilihan fashion sampeyan. Banjur tampil dhewe kanthi adol potongan-potongan Newbridge sing apik sing didol ing Showroom.

3

Pusat Perbelanjaan WhiteWater

Newbridge, Co Kildare

Yen barang desainer dudu urusan sampeyan, ana akeh opsi blanja liyane ing Kildare. Lelungan menyang Pusat Belanja WhiteWater sing cedhak karo toko jangkar Debenhams, M&S lan H&M, plus luwih saka 60 pengecer utama kalebu Karen Millen, Zara lan Carraig Don.

4

Pameran Kerajinan & Pasar Petani

Kabupaten-sudhut

Yen sampeyan luwih seneng mikir ing kios, Kildare lagi rame karo pasar kanggo napsu.

Pasar Negara Naas dianakake saben dina Jumuah ing bale kutha wiwit 9.45 esuk-12.15 bengi lan nawakake produk lokal, roti, selai, kembang lan kerajinan lokal. Mlaku-mlaku ngubengi Desa Kerajinan Crookstown, dina Senen nganti Minggu wiwit jam 10 esuk nganti 6 sore, lan deleng seniman nglukis, tukang pot ing rodhane lan rajutan sing muter benang lan ngrancang klambi kanthi macem-macem barang gaweyan gaweyan tangan.

5

Cliff ing Lyons

Celbridge
Cliff
Cliff

Sampeyan ora bisa salah nalika blanja hadiah ing CLIFF Home Christmas Shop sing apik tenan ing Cliff ing Lyons. Kabeh produk digawe asli Irlandia lan kalebu saka panganan gourmet sing apik banget nganti obat spa omah.

Entuk saran - sampeyan ora bakal bisa rampung sedina wae, mula banjur coba kamar ing salah sawijining B & B ing Kildare, pondokan mandhiri utawa hotel mewah supaya sampeyan bisa nyebar menyang terapi ritel ing akhir minggu lan nyingkiri rasa getun saka sing tuku. Ya, lan nganggo sepatu sing kepenak!