Newbridge Silverware 8
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Blanja ing Kildare

Kanggo pengalaman blanja utama, lali bungkus paspor lan coba bungkus botol lotion cilik menyang baggies sing disetujoni bandara sadurunge mlebu pesawat menyang London utawa Paris - Kildare minangka tujuan blanja anyar ing peta kanthi kabeh sing dikarepake lan liya-liyane.

1

Outlet Desa Kildare

Nurney Road, Co Kildare
desa Kildare
desa Kildare

Mlumpat, mlumpat lan mlumpat saka ngendi wae ing Irlandia, kanthi dalan utawa ril, Kildare duwe akeh blanja sing bakal nggawe sampeyan lan dompet sampeyan sibuk. Pangareping antarane, kaya sing dingerteni dening para pembeli sing cerdas yaiku Outlet Desa Kildare sing nawakake diskon nganti 60% kanggo label desainer.

Lan nalika musim panas meh, ora ana alesan sing luwih apik kanggo mecut plastik lan nganyari lemari klambi kanthi sawetara desainer utama. Butuh sawetara tampilan modern ing butik kayata Anya Hindmarch, Lulu Guinness lan Kate Spade, bukak sikil sampeyan ing LK Bennett lan Kurt Geiger, wenehake pawon menyang kitsch kembang ing Cath Kidston, jupuk kamar turu ing Bedeck utawa wenehi jedhing hotel sing dirasakake ing Molton Brown.

Outlet Desa Kildare wis ngowahi pengalaman blanja dadi wujud seni - ngilangi kabeh stres sing ana gandhengane karo blanja pusat kutha. Outlet wis rampung kanthi iritasi utama - tas - kanthi nawakake pilihan tanpa tangan kanthi rega € 5 ing endi tuku sampeyan bakal diklumpukake lan ditahan kanggo sampeyan ing kantor informasi nganti sampeyan siap nglumpukake.

2

Piranti Lunak Newbridge

Newbridge, Co Kildare
Newbridge Silverware 8
Newbridge Silverware 8

Priksa manawa sampeyan lelungan menyang Pusat Pengunjung Silverware Newbridgelan Museum Ikon Gaya uga Museum kasebut, sing nyedhiyakake busana nganggo legenda layar kayata Audrey Hepburn lan Elizabeth Taylor, bakal menehi inspirasi kanggo pilihan fashion sampeyan. Banjur tampil dhewe kanthi adol potongan-potongan Newbridge sing apik sing didol ing Showroom.

3

Pusat Perbelanjaan WhiteWater

Newbridge, Co Kildare

Ana akeh pilihan blanja liyane ing Kildare. Njupuk trip menyang cedhak Pusat Perbelanjaan WhiteWater karo toko jangkar kayata narik & Bear, M&S lan H&M. Pusat punika pusat blanja regional paling gedhe ing Irlandia njaba Dublin karo liwat 60 pengecer anjog kalebu New Look, Zara, Carraig Don, Tiger lan akeh liyane!

Ana apa-apa kanggo kabeh wong ing WhiteWater, Utamane kanggo Fitness Fanatics, opsi Shopping kalebu JD Sports, Lifestyle Sports lan toko Sports Direct sing anyar!

Yen sampeyan seneng santai lan seneng film-film sing dirilis paling anyar, mula ora mriksa Teater Bioskop uga!

4

Pameran Kerajinan & Pasar Petani

Kabupaten-sudhut

Yen sampeyan luwih seneng mikir ing kios, Kildare lagi rame karo pasar kanggo napsu.

Pasar Negara Naas dianakake saben dina Jumuah ing bale kutha wiwit 9.45 esuk-12.15 bengi lan nawakake produk lokal, roti, selai, kembang lan kerajinan lokal. Mlaku-mlaku ngubengi Desa Kerajinan Crookstown, dina Senen nganti Minggu wiwit jam 10 esuk nganti 6 sore, lan deleng seniman nglukis, tukang pot ing rodhane lan rajutan sing muter benang lan ngrancang klambi kanthi macem-macem barang gaweyan gaweyan tangan.

5

Cliff ing Lyons

Celbridge


Deloken pantry ing Cliff ing Lyons yen sampeyan seneng sawetara barang anyar panggang kaya roti coklat utawa sawetara nambani manis kanggo gawe marem sing Ngidam!

Sampeyan ora bisa salah nalika blanja hadiah ing CLIFF Home Christmas Shop sing apik tenan ing Cliff ing Lyons. Kabeh produk digawe asli Irlandia lan kalebu saka panganan gourmet sing apik banget nganti obat spa omah.

6

Firecastle

Kildare


Firecastle duwe sawetara dhaharan anyar disiapake lan bahan kanggo nyetel nedha bengi sore ing ngarep loro saka liyane! Dheweke minangka tukang grosir sing duwe luwih saka 1000 produk sumber ing toko. Iki kalebu panganan Artisan Irlandia kayata Butters, Jams, Oils, Keju, Daging, Crackers, Wine lan liya-liyane!

7

Kafe Pasar Shoda

Maynooth

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Shoda Market Café (@shodacafe)

Warung Pasar Shoda kurban adhedhasar watara konsep seger lan sehat. Pelanggan bisa nikmati macem-macem panganan sehat kanthi corak unik sing nikah karo layanan sing nyenengake lan pribadi. Padha pracaya ing prodhuksi pangan gedhe sing bisa sante dening kabeh diet, pilihan lan raos.

8

Lily O'Brien iku

Newbridge

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Lily O'Brien's (@lilyobriens)

 

Ngerayakake 30 taun ing bisnis ing taun iki, semangat kanggo coklat sing pisanan inspirasi Mary Ann O'Brien isih ana ing saben aspek bisnis lan tetep dadi inti saka apa sing ditindakake Lily O'Brien. Adhedhasar ing jantung Co. Kildare, Irlandia, tim ing Lily O'Brien terus ngembangake kreasi coklat sing nyenengake kanthi nggunakake bahan-bahan kualitas sing paling apik kanggo sampeyan nikmati.

Priksa metu sing toko online yen sampeyan seneng pesen coklat Irlandia premium! Utawa kok ora mriksa toko coklat sing!

9

Pusat Taman Johnstown

Naas


Yen sampeyan pengin ndandani sawetara dekorasi taman, ora katon maneh! Pusat Taman Johnstown nawakake kebon, perabot, BBQ, Omah, Pawon, lan luwih akeh kategori lan pilihan ing toko.

Pusat kebon wis nampa penghargaan lan pengakuan bergengsi sajrone pirang-pirang taun kalebu "Garden Center of the Year", lan penghargaan kualitas bintang 5 saka Hortikultur Irlandia.

10

Saddlery Berney Bro

Kilcullen

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Berney Bros (@berneybros)


Saddlery Berney Bro dumunung ing Kilcullen ngendi sampeyan bisa nemokake kualitas dhuwur, saddles bespoke digawe tangan.

Padha uga ngedol pilihan saka sandhangan kanggo penunggang jaran, nyandhang jaran lan boots ndhuwur baris.

Berney Bro's misuwur kanthi kualitas, inovasi lan wis diadegake wiwit taun 1800-an.