Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Lima perkara paling apik sing kudu ditindakake ing akhir minggu stag ing Kildare

Apa sampeyan tanggung jawab nglumpukake pasukan lan ngatur pesta stag kanggo umur? Merencanakake stag bisa dadi proyek sing akeh banget, nanging kanthi saran saka Into Kildare, kita nggawe proses dadi gampang. Cedhak karo Dublin lan uga nyambung karo dalan gedhe, Kildare dadi gampang kanggo kabeh anggota partai stag sampeyan. Waca kabeh rekomendasi babagan akhir minggu epik karo bocah-bocah cilik!

1

Shooting Pigeon Clay

Abbeyfield

Ngrameke sawetara dina pungkasan minangka wong lanang sing rame! Bawa bocah-bocah kasebut menyang Abbeyfield Farm kanggo njupuk area tembak merpati lempung, njupuk bedhil udara lan panahan.

Dumunung ing tengah-tengah deso Irlandia sing nggumunake, sampeyan bakal bisa ngrasakake hawa seger lan pemandangan sing apik banget nalika sampeyan nikmati saingan sing ramah kanggo ndeleng potret sing paling apik!

Abbeyfield nawakake macem-macem kegiatan sing cocog kanggo pesta stag, kanthi staf sing duwe pengalaman kanggo mbantu nangani peralatan kasebut.

Stags disambut ing saindhenging taun, dadi yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan cara ngrayakake ing Abbeyfield Farm, hubungi Daragh ing 045 913 979 kanggo ngrembug kabutuhan sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, klik kene.

2

Go Racing

Naas

Ing omah balap jaran kelas internasional, Kildare minangka tujuan utama kanggo pesta rusa. Kanthi ajang utama kaya Balapan balapan NaasPunchestown lan Pacuan Kuda Curragh, Kildare papan sing sampurna kanggo ngrayakake kanthi gaya.

3

Taman Mondello

Naas

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Mondello Park (@mondellopark)

Goleki balapan pulsa kanthi plancongan menyang Mondello Park! Kanthi tanggalan acara sing beda-beda, ana sawetara sing kalebu balap mobil lan motor, rallycross, drifting, pertunjukan mobil klasik, pameran mobil modifikasi, lan liya-liyane.

Mondello Park uga nawakake pengalaman sepisan: Pengalaman Supercar! Saka € 199 driver bisa nyewa Formula Sheane, mobil balap kursi siji kanggo muter ing trek ing Mondello.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara Mondello bisa mbantu ngrancang epik sampeyan, bukak situs web kene.

4

Golf

Omah Karton

Kildare minangka salah sawijining wilayah sing paling makmur ing Irlandia ing babagan kursus golf. Kita diberkahi karo klub golf sing apik ing saben pojok kabupaten. Napa ora njupuk pesta stag kanggo papan golf ing deso Kildare sing apik?

Kanthi lapangan golf sing nggumunake kayata K-Club, Palmerstown, Carton House lan Kastil Kilkea sampeyan bakal dipilih. Setel karo latar istana, lan dununge ing deso sing apik, para pemain golf kabeh level bisa nikmati pemandangan golf Kildare sing apik banget.

5

Pabrik Bir Kildare

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

A post shared by Kildare Brewing Co. (@kildarebrewing)

A weekend of activity in Kildare is bound to make the stags thirsty! Why not sink some pints in style with a trip to Lock 13 Brewery? Indulge in some local produce and try some locally brewed Kildare craft beer at Lock 13 in Sallins.

Kabeh bir ing omah ing brewpub nggunakake 100% minch malts saka sadawane Grand Canal ing Athy.

Kanthi menu bir kerajinan sing akeh, klompok sampeyan bakal tetep sibuk ngicipi kabeh pilihan sing enak sing ditawakake. Napa sampeyan ora ngisi weteng uga kanthi plancong ing Lock 13 Gastro Pub kanggo nedha bengi panggang sing enak!