Taman Kastil Kilkea
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Nginep ing Kastil ing Kildare

Pengin ngrasakake kaya apa urip kaya raja utawa ratu? Pesen nginep ing kastil ing County Kildare lan sampeyan bisa uga ngerteni! Sampeyan ora mung bisa ngunjungi kastil sing megah lan kuno ing kene ing Kildare, nanging sawetara uga nawakake akomodasi unik kanggo sampeyan nginep.

Napa ora tetep ing beteng abad kaping-13 sing dibangun kanggo nimbali klan sing gelut, utawa santai ing sekitar lingkungan abad ke-12 sing mewah lan rumangsa dadi bangsawan Irlandia?

Apa sampeyan pengin ngrasakake Kildare kaya para leluhur, utawa ngupaya papan romantis sing paling utama - apa ora sewengi turu ing istana lan nuwuhake impen sampeyan.

 

Kastil Kilkea


 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Kilkea Castle (@kilkeacastle)

Siapke krasa kraton nalika mlebu ing latar salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia. Kanthi sejarah wiwit taun 1180, Kastil Kilkea njupuk pesona mistis saka kastil megah abad ka-12 lan nggabung karo kemewahan murni.

Sawise benteng abad pertengahan ing FitzGerald's, Earls of Kildare, Kastil dibangun dening Hugh de Lacy kanggo salah sawijining bangsawan Norman Kuat, Walter de Riddlesford. Dumunung ing 180 hektar alas, kebon, lan lapangan golf sing apik banget, Kastil Kilkea nawakake kegiyatan ing papan sing cocog kanggo raja utawa ratu - saka fasilitas spa mewah lan tampilan falconry, nganti ngupayakake negara tradisional kayata nelayan salmon lan nunggang jaran liwat latar kastil.

Minangka landmark penting ing sejarah Irlandia, Kastil Kilkea duwe utawa rong crita unik sing bisa ditemokake - saka pambrontakan menyang pengkhianatan - lan bisa uga duwe loro utawa memedi!

 

Kastil Barberstown


Kastil Barberstown wis nampani tamu luwih saka 700 taun. Pengunjung ing kastil bakal nemu interior sing mewah lan mewah - mikir tangga spiral, bathuk clawfoot, kobongan sing gedhe banget, kamar tidur mewah kanthi kasur kanopi papat poster ... mbayangno sampeyan wis bali ing abad kaping 13 - nanging nganggo wifi!

Dumunung ing 20 hektar taman ing sacedhake, Barberstown minangka salah sawijining omah negara Irlandia pertama sing bakal diowahi dadi hotel nalika dibukak ing taun 1971.

Cedhak karo desa Straffan, Kastil Barberstown nduweni sejarah warna-warni. Originally dibangun minangka benteng kanggo nglindhungi desa lan warga Barberstown saka serangan pemberontak Vi Faelain, sing nyoba ngobong kutha kasebut ing taun 1310. Wiwit iku, dheweke duwe 37 pamilik, salah sawijine kalebu bintang rock Inggris sing misuwur!

Wiwit iku, dheweke wis diowahi saka properti 10 kamar turu dadi 55 kamar tidur, Failte Irlandia nyetujoni hotel bintang papat lan anggota hotel lan restoran omah ing Blue Book of country ing Irlandia.

Sampeyan bisa uga duwe pesta ing abad pertengahan - lengkap karo tuan rumah memedi dhewe!