1

Stud & Taman Nasional Irlandia

Tully


The Stud & Taman Nasional Irlandia nggawe dina apik tenan metu kulawarga kabèh bisa seneng ing Co.. Kildare. Lelungan liwat Taman Jepang sing apik lan nikmati warna-warna wit lan kembang sadurunge mlaku-mlaku lan ketemu karo tim Living Legends. Dolan maring Museum Kuda Pacuan Irlandia lan coba katrampilan tradhisional sampeyan sadurunge mungkasi dina kanthi panganan sing enak ing Japanese Gardens Café.

2

Desa Kildare

Kildare

Yen sampeyan pengin blanja ing perjalanan menyang Kildare, Desa Kildare iku panggonan kanggo sampeyan. Mung toko saka jenis ing Irlandia, padha tansah apik decorated lan glethakaken metu kang ndadekake kanggo stroll apik banget watara nalika blanja. Dikempalken karo merek desainer kanthi rega sing luwih terjangkau tinimbang dalan dhuwur, lan sawetara restoran sing apik, Kildare Village minangka papan sing apik kanggo blanja.

3

Katedral St. Brigid & Menara Babak

Alun-alun Pasar

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Into Kildare (@intokildare)


Dumunung ing tengah kutha Kildare, Katedral St Brigid lan Menara Bunder iku mutlak kudu ndeleng ing Kildare. Aja manawa kanggo njaga mripat metu kanggo mbukak dina kanggo njaluk dipikir nang Cathedral!

4

Pusat lan Pertapaan Solas Bhride

Tully

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Into Kildare (@intokildare)


Solas Bhride pusat minangka pusat spiritual sing populer kanggo ziarah lan wisata. Dikelola dening biarawati, dheweke nawakake tur lan ngajak wong melu meditasi lan refleksi. A macem-macem jinis dolan adoh saka hustle lan bustle saka turis lan cara sing apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Patron Saint of Kildare. St. Brigid.

5

Pusat Warisan Kutha Kildare

Alun-alun Pasar

Ing tengah Kildare Town Market Square, sampeyan bakal nemokake Warisan Kutha Kildare Pusat lan staf sing apik banget. Apa sampeyan pengin mlayu karo legenda Kildare kayata Fianna utawa St. Brigid? Coba Legenda Pengalaman Kildare VR lan lebokake critane.

6

Burger Jiwa

Hotel Kildare House

Restoran ing Kildare Town iki minangka favorit tenan kanggo wong-wong sing seneng koktail sing enak, burger sing apik tenan lan gorengan sing diisi! Sisih paling apik, kanggo kabeh pasugatan ing menu sampeyan bisa milih kanggo pindhah karo pilihan 'Soul' utawa pilihan 'Soulless' kang ndadekake kabeh menu cocok kanggo vegans!

7

St Brigid kang Trail

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Into Kildare (@intokildare)

St Brigid's Trail nderek lakune salah siji saka wong mursid paling kita tresna liwat kutha Kildare ngendi walkers bisa njelajah rute mitos iki kanggo nemokake warisan St Brigid. Trail diwiwiti ing Pusat Warisan Kutha Kildare lan ngliwati akeh situs penting sing ana hubungane karo St Brigid kayata Katedral lan Menara Bulat lan Solas Bhride.

8

Firecastle

Kudu ngisi bensin sawise dina blanja utawa mlaku ing tilase warisan ing Kildare Town? Dolan maring Firecastle dumunung ing Market Square tengen jejere Katedral St Brigid lan Round Tower! Nyedhiyakake kopi sing apik, kue sing paling apik lan sawetara pilihan nedha awan sing apik sing kudu dibukak ing Kildare.

9

Petualangan Redhills

Redhills

Yen sampeyan luwih ing sisih petualang, Petualangan Redhills kurang saka 10 menit saka tengah Kildare lan ndadekake dina gedhe metu kanggo kabeh kulawarga. Go head to head ing kursus serangan kanggo sawetara kompetisi loropaken kulawarga fun!

10

Thomas Sutra

Kildare

Thomas Sutra iku pilihan apik kanggo plesiran kanggo Kildare karo 10 kamar turu tamu ing jantung Kildare Town. Ora mung pilihan akomodasi sing apik, nanging uga nyedhiyakake panganan sing apik tenan. Dadi, dheweke menang nedha bengi panggang paling apik ing Irlandia ing taun 2021! Apa kita kudu ngomong luwih akeh?

Download itinerary sing disaranake kanggo Kutha Kildare kene!