Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Tempat Makan Paling Anyar ing Kildare

Restoran, kafe, bar, lan produsen panganan Kildare siyap nampani sampeyan. Sampel saka pilihan pilihan restoran ing njaba sing wis ditemtokake sing bakal menehi sampeyan rasa apa sing ditawakake ing Kildare musim panas iki.

1

Thomas Sutra

Kildare
Silken Thomas Ora Teks 2 768x767
Silken Thomas Ora Teks 2 768x767

Rasakake nedha awan utawa nedha bengi saka menu sing akeh ing teras kebon sing apik ing Thomas Sutra, ing kutha Kildare. Slot restoran kanggo 2 jam kanthi area sing bisa ditengahi ing bir utawa koktail sadurunge utawa ngirim. Kanggo pesenan, klik kene utawa telpon 045 522232.

2

33 South Main

Naas


33 South Main, sing mbukak kanggo outdoor dining porsi nedha awan lan Nedha bengi. Padha Pub & Eatery dumunung ing jantung Naas, Co Kildare sing serves paling apik ing kabeh pangan, anggur, roh, koktail, kopi & liyane. Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo ndeleng menu sing please klik kene:

3

Fallons saka Kilcullen

2021 05 24 Anyar 71024768 I1
2021 05 24 Anyar 71024768 I1

Dumunung ing pojok Curragh lan ing pinggir kali Liffey, Fallons saka Kilcullen, bakal mbukak dina Selasa nganti Minggu kanggo nedha awan lan nedha bengi, pesen meja sampeyan kene.

4

Palmer ing The K Club

Wong Straffan
Teras Thepalmer Kclub 2
Teras Thepalmer Kclub 2

Kanthi seger lan kontemporer kanthi mewah nanging klasik, Palmer ing The K Club nglayani sarapan sing padhang lan awal, santai lan nedha awan kanthi santai saben sore nganti pesenan pungkasan. Teras kaca sing mewah ing Palmer duwe atap sing bisa ditarik lan panel kaca sing digulung dadi sampeyan bisa entuk manfaat saka cuaca sing paling apik, uga serangkaian lubang geni kanggo para tamu bisa ngombe sadurunge nedha bengi utawa nightcap ing jejere sore tiba liwat Estate. Fokus ing The Palmer yaiku panganan modern sing nyenengake, wiwit saka panganan klasik nganti roti lapis, piring, salad lan iwak seger, panganan sing enak saka panggangan lan sisi sing loman lan enak. Palmer njupuk pendekatan sing cerah lan nyenengake kanggo ngasilake panganan sing dipimpin ing swasana mewah nanging informal.

5

Moyvalley Hotel & Resor Golf

Balyna Estate, Moyvally
Moyvalley 2021 05 14 16 12 27 450x600
Moyvalley 2021 05 14 16 12 27 450x600

Setel ing tengah 550 hektar pedesaan Kildare sing bersejarah, Moyvalley Hotel & Resor Golf minangka lokasi sing cocog kanggo mangan santai supaya bisa ditemokake karo kanca sing ngubengi pemandangan sing apik banget. Mbukak kanggo nedha awan lan nedha bengi, telpon (0) 46 954 8000 kanggo nggawe reservasi.

6

Kamar Teh Victoria

Wong Straffan
Kamar Teh Victoria 2
Kamar Teh Victoria 2

Rasakake jajan, kopi utawa nedha awan ing plataran sing cerah Kamar Teh Victoria ing Straffan. Bukak dina Slasa nganti Setu, ora prelu dipesen.

7

Hotel Clanard Pengadilan

Athy
Seneng prodhuk lokal lan pasugatan éca nalika sampeyan mangan al fresco ing deso ayu Kildare, apa ora kanggo tresna!

Kas lan seneng menu nggantheng sing nawakake pangan kanggo kabeh jinis ing Clanard Court Hotel! Coba deleng menu vegan ing ngisor iki.
🌱Sayap Kembang Kol Kebo
🌱Salad Musim Panas Falafel Oat Berbumbu Maroko (Pemula / Utama)
🌱Pate Jamur Liar
🌱Sayur Panggang & Kari Lentil
🌱Burger Beetroot & Chickpea Based Plant
🌱Brownie Coklat Berbasis Tumbuhan, Saus Coklat & Es Krim Vanila

8

Dew Drop Inn

matèni
Tetes Embun 20201223 011455 768x576
Tetes Embun 20201223 011455 768x576

The Dew Drop Gastropub ing desa Kill mbukak dina Rebo nganti Minggu kanggo nedha awan & nedha bengi. Rasakake sing diprodhuksi sacara lokal kalebu bir kerajinan saka sudhut. Pesen meja teras sampeyan kene.

9

Hakim Roy Kacang Bean

Newbridge
Es Krim Jrb
Es Krim Jrb

Pilihan sarapan, nedha awan lan nedha bengi ditunggu ing Hakim Roy Kacang Bean, Newbridge. Bukak jam 8 esuk nganti 11.30 wengi Senen nganti Minggu, pesen meja sampeyan kene.

10

Hotel Keadeen

Keadeen Gard Puncak 5 450x600
Keadeen Gard Puncak 5 450x600

Saddlers Bar & Bistro ing Hotel Keadeen ing Newbridge dibukak kanggo nedha awan saka jam 12.30 nganti 2.30 sore (menu winates) lan nedha bengi 5pm nganti 8.30pm. Dheweke uga nawakake layanan bar njaba 12.30:XNUMX nganti ditutup ing Taman Bir & Cocktail. Ruang winates kanggo mangan lan ngombe, mung mlaku-mlaku - ora ana pesenan.

11

Hotel Kildare House

Kildare
Gallops
Gallops

The Gallops Restaurant ing Hotel Kildare House ing kutha warisan Kildare, duwe menu sing macem-macem lan enak kanggo sarapan, nedha awan lan nedha bengi. Pesen meja sampeyan kene.

12

Persimpangan 14

Monasterevin

Persimpangan 14 duwe sawetara panyedhiya panganan kanggo wong sing mandheg sawise lelungan dawa. Dheweke mbukak 24 jam saben dina lan duwe area dolanan bocah. Padha kurban uga free WIFI kanggo pelanggan lan lelenggahan ruangan kanggo nalika cuaca apik banget ing Summer!

Tujuane yaiku dadi tujuan pilihan sing unik, kanthi staf sing ramah lan mbiyantu kanggo menehi kenyamanan para penumpang kanthi panganan lan fasilitas seger sing terus-terusan, nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing apik.