Plancongan Tongkang Romantis
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Liburan Romantis Paling Dhuwur ing Kildare

Pasangan sing golek plancongan romantis kudune ora katon adoh saka Kildare. Mung sak jam saka Dublin, iki minangka kabupaten sing kudu dialami karo wong sing istimewa ing jejere sampeyan.

Hotel Romantis

Mulai nginep ing salah sawijining hotel romantis Kildare. Dumunung ing 500 hektar, lintang 5 kasebut K Klub nawakake uwal unik kanggo pasangan lan sing seneng santai, ing K Spa Kesehatan & Kenyamanan fasilitas minangka papan sing paling pas kanggo sampeyan lan wong sing sampeyan sayah santai. Yen luwih seneng mundur omah sing intim cilik, Cliff ing Lyons nawakake loro kamar turu apik banget pondokan ing lingkungan unik saka ijo lan alas sing wiyar, utawa kanggo plancongan istana, Kastil Kilkea bakal ngeterake sampeyan lan pasangan maneh!

 

Lapangan Golf Kastil Kilkea Kildare

Mlaku Romantis!

Entuk wayah esuk sampeyan njelajah jembar ruangan sing apik lan nyenengake. Cara Barrow mlaku-mlaku kanthi semangat ing sadawane kali Barrow sing tenang utawa tren paling anyar lan muter Jejak Cycling Greenway Kildare. Tujuan sing populer karo pasangan Kildare, Taman Hutan Donadea minangka alas campuran sing apik karo tlaga, lan nduweni akeh fitur sejarah kalebu sisa istana lan kebon tembok. Titik alam ing lahan gambut paling gedhe ing Irlandia, Wong bodo Allen utawa tee ing salah sawijining kursus golf sing misuwur.

 

Gawe Kenangan ing salah sawijining atraksi paling dhuwur ing Kildare

Kenangan bisa dibangun ing pirang-pirang obyek wisata lan situs sejarah sing apik; pasangan bisa nyelehake awake ing kaendahan ing Taman Jepang, ing kene para pengunjung mlebu ing oasis sing tenang nalika lelungan ing jalur 'Life of Man' sing nglacak lakune jiwa wiwit lair tumekane pati lan liya-liyane, utawa ngumbara liwat alam sing apik taman-taman, kanthi mlaku-mlaku kali, candhi lan sisa kamar mandhi ing Omah & Taman Castletown.

 

Pasangan Desa Kildare

Nglampahi sedina wae nganti kesasar ing toko, kafe lan restoran sing apik. Desa Kildare minangka swarga kanggo para pembeli sing golek merek mewah kanthi rega diskon, lengkap dina kanthi mangan ing salah sawijining restoran lan kafe; utawa yen sampeyan pengin njupuk hadiah kanggo wong sing sampeyan tresnani, Piranti Lunak Newbridge minangka papan sing cocog kanggo nemokake sing istimewa!

 

Koleksi Newbridge-silverware-tiamo-Kildare