Musim ing Kildare 6
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

5 perkara paling penting sing kudu ditindakake ing Kildare kanggo kulawarga

Yen sampeyan nggoleki lokasi staycation sing sampurna kanthi pilihan tanpa wates, nanging pengin ngindhari kutha-kutha sing luwih gedhe lan rame ing Irlandia, sampeyan kudu mapan ing County Kildare. Nalika cedhak banget karo ibukutha Irlandia, Kildare uga nyedhiyakake swasana sing luwih santai lan santai kanggo wong-wong sing golek kasenengan tanpa kesibukan.

Pengunjung Kildare tansah gumun ing pinten ing nawarake, saka strolls apik lan kulawarga aktivitas loropaken kanggo menehi-menang restoran lan wisata donya-misuwur. Lan iku ora mung turis sing enthralled dening kabeh Kildare kudu gumunggung; pribumi saka kabupaten terus kanggo nemokake liyane babagan asal liwat daycations macem mung uncalan watu saka doorstep sing.

Dadi, apa staycation utawa daycation, ngendi sampeyan kudu miwiti nalika nggawe itinerary kanggo fun, kulawarga loropaken 24 utawa 48-jam ing Kildare? Mangkene inspirasi sethithik…

Kildare minangka salah sawijining papan sing paling ramah kulawarga ing Irlandia, kanthi macem-macem kegiatan sing bisa dipilih ing saindenging kabupaten. Penawaran hotel uga ora liya.

Hotel Killashee

Hotel Killashee ing Naas mung salah siji saka Fantastic hotels kulawarga saiki njupuk pesenan - nawakake wiyar kamar kulawarga, Passport Anak, Mini Explorer Bug Hunt Kits, papan kanggo dolanan lan akeh liyane. Lapangan ing Killashee uga nyedhiyakake hiburan sing akeh kanggo bocah-bocah, kanthi Johnny Magory Irish Wildlife & Heritage Trail, perpustakaan anak, lan ruang dolanan, alas 220 hektar, taman lan kebon lan kolam renang 25m.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Killashee (@killasheehotel)

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Kanthi akomodasi ing tas, mandeg pisanan gedhe Kildare Farm Farms Open Farm & Shop . Entri menyang Open Farm gratis lan minangka tujuan sing bisa diakses kanthi kursi roda lan kursi roda, ngidini pengunjung bisa ndeleng macem-macem kewan ing lingkungan sing alami lan santai. Ing peternakan iki ana unta, manuk unta, emu, babi, wedhus, sapi, kidang lan wedhus. Numpak Sepur Ekspres India ngubengi peternakan sadurunge ngunjungi hatchery lan akuarium, lan kenapa ora main golf Crazy ing jero ruangan Indian Creek utawa ngunjungi Pabrik Teddy Bear?

Sawise dina nggoleki kanthi njelajah, weteng cilik bisa diiseni bahan bakar Kafé Traktor, sing nyedhiyakake menu kulawarga sing enak, dadi yen mangan awan utawa ngombe sore sing ana ing pasar, sampeyan bakal bisa ngrasakake panganan sing enak.

 

Taman Warisan & Penemuan Lullymore 

Sabanjure ing agenda yaiku Taman Warisan & Penemuan Lullymore karo Kebon ayu sawijining, woodland mlaku, Sepur nitih lan fairy trail. Ana uga pameran sajarah kanggo narik minat wong diwasa ing grup kasebut, kalebu Pameran County kanggo Pemberontakan 1798. Atraksi sing apik iki nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo nyenengake kulawarga, kanthi area dolanan petualangan sing gedhe, golf edan, Pusat Play Indoor Funky Forest, lan peternakan pet karo ponies Falabella sing misuwur.

 

Tur Kapal Athy & BargeTrip.ie 

Saka dharatan menyang segara, Kildare duwe akeh kesempatan kanggo menehi angling kanggo petualangan ing njaba. Kapal Athy Langkawi nawakake tur bespoke ing sadawane Navigasi Barrow, sing diwenehake kanggo preferensi saben klompok - lan bisa uga piknik utawa mangan awan ing pinggir kali! Perjalanan kapal tongkang sadawane Grand Canal, duweni bargetrip.ie  , uga minangka cara sing ora bisa dilalekake sawetara jam nalika njupuk sawetara pemandangan Kildare sing paling apik.

 

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Ger Loughlin (@bargetrip)

Stud & Taman Nasional Irlandia 

Kanggo nambani sing bakal wow loro dicekel bocah lan thukul-ups padha, tumuju kanggo Stud & Taman Nasional Irlandia ; atraksi unik saka kaendahan alam pinunjul sing ngarep kanggo sawetara saka jaran paling apik banget lan Kebon sumptuous ditemokaké ing ngendi wae ing donya. Iki kudu mutlak sajrone lelungan menyang Kildare.

 

Bar Flanagan ing Silken Thomas

Ing subyek pangan seger lan apik, Kildare misuwur prodhusèn lokal lan eateries kulawarga loropaken. Pengalaman dining sing ora bisa dilalekake bisa ditemokake ing salah sawijining restoran populer ing kabupaten kasebut, kayata Flannagan's Bar ing Silken Thomas ing kutha Kildare

Kanthi napsu kanggo ngulandara lan panganan gedhe wareg, iku wektu kanggo bali menyang hotel - ngendi sampeyan bisa miwiti planning trip sabanjuré kanggo unbeatable Kildare!

Kanggo informasi luwih lengkap babagan daycations inspirational, staycations lan tawaran ing County of Kildare, tetep dirungokake kanggo www.intokildare.ie utawa tindakake hashtag #intokildare ing Instagram, Facebook, lan Twitter

Kildare Maze 

Pembukaan atraksi liyane sing kudu dibukak kanggo liburan Paskah ing 2022 kanggo para pencari petualangan yaiku Kildare Maze – Labirin pager paling gedhe ing Leinster ora kurang – sing bisa ditemokake ing deso Kildare Lor. Jelajahi labirin pager 1.5hektar kanthi dalan luwih saka 2km lan saka menara sing ndeleng, nikmati panorama deso sekitar utawa mung mbingungake dhewe - St Brigid's Cross. Labirin kayu nyedhiyakake tantangan sing nyenengake, lan rute kasebut kerep diganti supaya pengunjung tetep mlaku! Kildare Maze uga nduweni Trail Petualangan, Zip Wire, Crazy Golf lan kanggo pengunjung sing luwih enom, area dolanan bocah cilik. Area piknik nawakake papan sing sampurna kanggo istirahat sing pantes sawise kabeh tumindak kasebut.

 

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening The Kildare Maze (@kildaremaze)