Taman Mondello 4
Pandhuan & Gagasan Perjalanan

Pengalaman Voucher Hadiah Kildare Top

Kildare-inspirasi pengalaman kanggo hadiah sembarang wektu taun

Yen sampeyan lagi berjuang kanggo ide, kanggo wong sing duwe kabeh, nanging isih pengin menehi hadiah pribadi - Voucher Hadiah saka sawetara pengalaman paling apik Kildare bakal cocog karo tagihan ing musim apa wae.

Ana sing kanggo kabeh wong karo Mondello Park, Lullymore Heritage and Discovery Park, BargeTrip.ie, Kildare Village, Kilkea Castle, Two Cooks Restaurant, The Irish National Stud and Gardens lan The Curragh, Naas lan Punchestown Racecourses kabeh nawakake voucer hadiah.

Tuku siji dhewe, utawa luwih apik, tuku saperangan kanggo menehi wong pengalaman Kildare lengkap kanggo acara khusus!

1

Kanggo Thrillseekers:

Taman Mondello

Kanggo penyayang adrenalin sing bakal seneng ndeleng voucer hadiah Taman Mondello ing ngisor wit taun iki.

Mondello uga dadi papan kanggo tanggalan balap mobil lan motor sing menarik ing saindhenging taun, kalebu Rally Cross lan drifting, ngrayakake 50 taun ing operasi ing 2018, wis ditambahi saka sirkuit cilik 1.28 kilometer (0.8 mil) menyang 3.5 kilometer. (2.4 mil) FIA-lisensi racetrack internasional.

Minangka siji-sijine fasilitas motorsport internasional permanen ing Irlandia, iku siji-mandeg-shop kanggo kursus driving specialized kaya Advanced Car Control, nanging uga dadi tuan rumah kanggo aktivitas perusahaan kaya The Porsche Supercar Experience lan Motor Racing Experience.

Loro opsi ing ngisor iki mung sawetara pengalaman sing kasedhiya kanggo tuku liwat pilihan hadiah kanggo wong sing golek sensasi ing urip sampeyan:

Ferrari Thrill saka €319 

Ferrari Driving Thrill iki menehi sampeyan kesempatan kanggo ngalami F430 apik Ferrari ing siji-sijine racetrack terakreditasi internasional ing Irlandia. Ora ana sing bakal nyiapake sampeyan kanggo adrenalin lan kasenengan sing bakal ditindakake ing mburi setir Supercar klasik iki.

Iku perasaan khusus, nanging safety lan kawruh penting, lan sing melu bakal diiringi instruktur nyopir profesional ing saindhenging pengalaman kanggo mesthekake entuk paling saka wektu trek.

Rally Thrill ing €249 

Iki ngidini sampeyan kanggo nemu sensai njupuk menyang jog pembalap saka mobil rally waé-dibangun. Bukak throttle lengkap karo instruktur nyopir profesional sing ana kanggo nyurung sampeyan nganti watesan sampeyan, kanthi komunikasi terus-terusan karo dheweke kanggo mbantu sampeyan navigasi trek. Ora nggumunake, iki ora kanggo wong sing kesel

2

Kanggo penyayang petualangan ngupaya nyenengake kabeh kulawarga:

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Yen sampeyan duwe pacangan njobo sing nggoleki kegiatan sing fokus ing kulawarga, aja goleki luwih saka menehi hadiah voucer kanggo trek alas lan gambut sing jembaré 60 hektar.

Lullymore disetel ing pulo Lullymore rocky lan fitur views panorama Bog sajarah Allen. Iki minangka papan sing apik kanggo ngendhokke lan ngendhokke - ora preduli umur sampeyan! Instalasi interaktif bakal nerangake narasi sajarah sugih Lullymore, kalebu situs Monastic 1000 taun, Surgo kanggo pemberontak ing 1798, lan panggonan lair saka revolusi industri ing abad rong puloh.

Kanthi area dolanan petualangan ruangan sing ekstensif, golf mini 18-bolongan, peternakan kewan, lan goleki bandha kanggo ngatasi, iki minangka pilihan hadiah sing apik kanggo sapa wae sing duwe kulawarga enom.

3

Kanggo penyayang kapal:

Bargetrip.ie

Penggemar njobo uga bakal tresna BargeTrip.ie kang nawakake karo sawetara opsi cruise kanggo cocog everyone.

Miwiti saka Pelabuhan Sallins, sampeyan bisa milih saka 2.5 jam layaran menyang Digby Lock, siji jam cruise ing sadawane Leinster Aqueduct sing mbentang loro Liffey lan Grand Canal utawa, yen iku rute tentrem sepi sampeyan sawise, 1.5 jam. lelayaran liwat deso menyang Kunci McCreevy.

Saben trip bisa direncanakake kanthi klompok sampeyan (kapasitas maksimal yaiku 12 wong), tongkang kanal sing dianyari duwe kompor kayu bakar, kursi ruangan ruangan kanggo nikmati tampilan, lan bar - amarga, kenapa ora.

4

Kanggo sing tuku:

 Desa Kildare

Yen sampeyan duwe sawetara penggemar fashion maju blanja banjur ngendi luwih apik kanggo njaluk wong voucer hadiah saka Desa Kildare.

Kildare Village minangka salah sawijining lokasi blanja paling mewah ing Irlandia, sing ana ing tengah-tengah lanskap sing nggumunake ing Kildare Town.

Kanthi 100 butik saka perancang sing paling digoleki ing donya (kabeh menehi diskon nganti 60% saka rega eceran sing disaranake), iku salah sawijining pusat blanja paling apik ing negara kasebut kanggo menehi tawaran nanging ora kudu kompromi babagan kualitas utawa gaya.

Kildare Village minangka salah sawijining 11 lokasi blanja mewah The Bicester Village Shopping Collection ing Eropa lan China, lan sajrone sejam perjalanan saka Dublin - dumunung ing sisih tengen M7 ing Exit 13.

Desa Kildare 12
Desa Kildare 12
5

Kanggo diehards horseracing:

The Curragh, Naas lan Punchestown Racecourses lan The Irish National Stud & Gardens

Kita kabeh ngerti yen Kildare minangka papan kanggo balapan jaran lan kegiatan ekuestrian ing Irlandia, dadi yen sampeyan duwe pacangan balap jaran ing urip sampeyan - kertu hadiah kanggo Curragh, Naas or Punchestown Racecourse UTAWA ing Stud lan Taman Nasional iku rintangan ing favorit kanggo dadi juara.

Saben taun, Curragh dadi tuan rumah limang balapan flat paling penting ing Irlandia, sing dikenal minangka Klasik. Dumunung ing 1000 hektar, dadi papan kanggo sawetara joki, pelatih lan jaran sing paling dhuwur ing Irlandia. Ora kejawab balapan taun kepungkur? Saiki iki kasempatan kanggo mesthekake yen sampeyan ora kantun tumindak apa wae kanggo musim 2022 - kanthi keanggotaan lan paket balapan kasedhiya wiwit akhir November liwat situs web

Pacuan Pacuan Naas 

Naas Racecourse nganakake 19 rapat balapan saben taun sing kalebu National Hunt lan Flat Racing, uga dina sing nyenengake kulawarga, sore BBQ musim panas, acara musik langsung lan liyane ing dina balapan. Naas Races nduwe fasilitas lan ruangan pesta sing cocog kanggo panggunaan pribadi, uga Restoran Panorama kanthi papan kanggo 200 wong.

Stud & Taman Nasional Irlandia 

Yen campuran sajarah balap lan kaendahan alam sing sampeyan goleki babagan hadiah, voucer kanggo The Irish National Stud & Gardens bisa dadi persis sing sampeyan goleki. Saiki dadi papan kanggo Pengalaman Kuda Pacuan Irlandia, atraksi immersive pisanan ing donya sing anyar kanggo 2021, National Stud and Gardens nglambangake kabeh sing apik babagan County Kildare, jantung industri asli Irlandia.

Pacuan Kuda Punchestown 

Salah sawijining papan balap paling gedhe ing Irlandia -Punchestown uga minangka salah sawijining sing paling serbaguna amarga wis dadi tuan rumah pirang-pirang acara liyane sajrone pirang-pirang taun. Langganan tahunan The Members Club bisa dadi pilihan sing apik kanggo para penggemar balapan khusus iki.

Saka € 179, kalebu mlebu kabeh 22 pertandingan ing 2022, kalebu festival 2022 sing diantisipasi. Yen sampeyan lagi looking for soko liyane flexbile Punchestown Gift Voucher bisa digunakake kanggo tuku karcis, Hospitality lan anggota klub badges.

6

Kanggo uwal saka dongeng:

Kastil Kilkea

Yen sampeyan pengin menehi wong perawatan kraton apa ora ngatur istirahat mewah ing dongeng-nanging-sanyatane-nyata-urip Kastil Kilkea. Kanthi sejarah wiwit taun 1180, Kastil Kilkea ngrebut pesona mistis saka Kastil sing megah Abad kaping 12 kanthi daya tarik kecanggihan lan gaya sing ora langgeng.

Dumunung ing Castledermot, ing sadawane Timur Kuno Irlandia lan dumunung ing 180 hektar alas, kebon lan lapangan golf sing apik banget, Kilkea Castle enchants saka wayahe sampeyan nyopir mudhun dalan beech-diantrekake madhep Killeshin Hills, mung sawetara menit saka Mullaghreelan Woods kuna. .

 

Kastil Kilkea 9
Kastil Kilkea 9
7

Kanggo foodies:

Aimsir ing The Cliff ing Lyons

Menehi hadiah tenung Michelen karo voucer kanggo seneng siji saka pengalaman pangan Aimsir apik kalebu ngicipi Menu ngemot 18 kursus bahan Irish mangsan.

Pabrik ing Cliff ing Lyons

Kanggo panedhaan sing luwih santai ing deso Kildare, voucer hadiah kanggo The Mill Restaurant kanggo ngrasakake masakan Irlandia klasik saka Chef Sean Smith bakal nyenengake para penggemar panganan ing urip sampeyan.

Aimsir 8
Aimsir 8