Pra-Rencana Kunjungan Sampeyan

  • Informasi pengunjung rinci sing kasedhiya ing intokildare.ie
  • Kapasitas berkurang kanggo ngidini jarak sosial.
  • Pesenan online luwih dhisik supaya ora rame lan antrian.
  • Slot khusus kanggo pengunjung sing rentan yen bisa.
  • Print non-kontak ing omah utawa tiket seluler kanggo atraksi.
  • Fasilitas pra-pembayaran sadurunge supaya ora antri.
Pre ngrencanakake riko

Ing Kedatangan

  • Titik akses pengunjung sing minimal.
  • Nomer diwatesi kanthi antrian sing dikontrol.
  • Nyambut damel lan nampi staf sambutan.
  • Stasiun sanitisasi tangan.
Ing Kedatangan

Standar Kesehatan & Keselamatan Paling Dhuwur

  • Aliran pelanggan sing wis direncanakake.
  • Tandha jarak sosial sing jelas.
  • Rezim pembersih sing maju lan konsisten.
  • Sanitasi tangan utawa fasilitas cuci tangan.
  • Interaksi non-kontak karo staf
  • Papan sing asring berventilasi.
Standar Kesehatan & Keselamatan Paling Dhuwur

Tim Kualifikasi & Yakin

  • Wali jarak sosial.
  • Dilatih kanthi lengkap babagan langkah-langkah keamanan.
  • PPE kanggo kabeh staf.
  • Pemeriksaan kesehatan saben dinane.
Tim Kualifikasi & Yakin

Pengalaman Pelanggan 5 Bintang

  • Pengalaman sing aman, sambutan lan ora bisa dilalekake.
  • Pandhuan lan eksekusi jarak adoh sosial.
  • Kursi sing beda lan bangku ruangan.
  • Langkah-langkah keamanan pangan sing cocog.
  • Hubungi nganti poin lan pembayaran.
  • Reresik ditindakake kanthi interval rutin.
Pengalaman Pelanggan 5 Bintang

Ndhaptar inisiatif 'We Care in Kildare'

Bisnis sing nampilake poster Kildare Fáilte wis nandatangani deklarasi dhiri yen dheweke tundhuk karo kabeh poin yen ditrapake kanggo bisnis lan tundhuk marang pandhuan pamrentah. Sawise rampung deklarasi ing ngisor iki, bisnis sing melu bakal nampa stiker Poster lan Badge 'We Care in Kildare' kanggo ditampilake ing papane, uga salinan poster lan lencana digital.

We Care In Badge Kildare